Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Pedig, tegnap is megcsillant bennem a remény:((

A lentebb linkeltbe már találtam. Nekem valót. De, még leszedni nem sikerült.
Elég béna vagyok:((.  

robokacsa

van itt letöltés is.
STL formátumban, jpg vagy bmp már nem emlékszem, dxf-ben.

robokacsa

az oldalon resources "ablakban" a cad drawings -ban.

000000000

Köszi!
Már rátaláltam. Ahogy írtam az előzőben. De, hiába adtam meg az adatomat, mégse nem töltődik le.  

bznc93pf5

jön az
csak várni kell pár másodpercet

bznc93pf5

nem kell csak 1 akár kamu e-mail címet akár

000000000

A böngészőm vacakolt:((
Átváltottam egy másikra, és minden ok.

000000000

Sziasztok, tudna valaki "egyvonalas" fontokat? (ami nem jogvédett :)

kua93zk4w

PSoft

Szia!
Ment mail.

Szabó Zoltán

Nagy probléma ez az egyvonalas fontkészlet, é már kaptam egyet de nem dekoratív. Kellene olyan progi amivel létre lehetne hozni megrajzolt betűkkel. Erre van javaslata valakinek? De ha tud valaki ilyen fontot kérek szépen én is!
vasipar@gmail.com  
(ami nekem van 1db azt szívesen elküldöm akinek kell.

bznc93pf5

fizetősben sokat találni, ingyenesben nemigazán, sokan maguk csinálnak, elsőre kicsit nehéznek tűnik de az 5. után már szinte csukott szemmel lehet készíteni

s5f8tmfv3

Kristály Árpád