Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

elkezdtem egy videót feltölteni de ma már nem hiszem hogy ma meg lesz, holnap mutatok egy néhányat a több százból, STL, 3D MAX, 3Ds, SketcUp, DWG, milyen kell?

bznc93pf5

000000000

Köszönöm, hogy ismét segítesz!

A legjobb lenne, stl, vagy 3ds.  

000000000

Jújúj! Megbolondítottál:))

Ha, nekem ilyen szép készletem lenne.  
Már szinte csak a Neobarokk hiányzik közülük.  

bznc93pf5

van barokk is de azt még ki kell keresnem hova tettem

000000000

Húha! Biztos nem alszom az éjjel:))  
Hogy neked mik lapulnak a lemezeden[#eljen]

robokacsa

kellemes kis gyűjtemény.

Szasza43

bznc93pf5

nem jót linkeltél be,  
a másik jobb, ott több formátumban van és azok nem digitalizáltak, jobb a minőségük, nézd meg a szőlőszemeket, amit belinkeltél azok nem szép domborúak, nem eredeti 3d modellek vannak feltöltve

000000000

Köszönöm a segítséget!
Tájékozódom, mi és hogy van, a lapon.

000000000

Talán, ez nem is az, amit keresek:((

bznc93pf5

pedig van közöttük sok jó is de ez nem a jó oldal, a másik linkjét már több mint 1 órája keresem de még mindig nem találtam rá

000000000

Van, van. De, én eddig csak eladó terméket találtam rajta:((

000000000

Ha, azon is csak termékek vannak, akkor ne fáradj vele.

bznc93pf5

egyenlőre nem is találom