Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

"nem kellene ennyire keményen venni azt a dolgot hogy ingyen legyen"
"és még ráadásul ingyen is legyenek a rajzok az finoman fogalmazva kicsit erős gondolat"

Na, na már bocsánat, de ha olvastad az előző hozzáoszlásomat én nem kívántam ingyen. Ebből következően írtam azt, hogy nekem konkrét terv kell nem azok amik a neten fellelhetők és még plusz fél éves munkával lehet belőle egy működőképes valamit összehozni.
Mertem azt gondolni, hogy van olyan aki már elkészített egy működő órát, és megvan minden lementett dokumentációja, és ezt egy kis ellenérték fejében megosztaná velem.
De szerintem hagyjuk ezt a témát mert nem igazán látom értelmét, hogy bármelyikünk is itt erőlködjön az ő igaza mellet. Nekem volt egy kérésem. (sajnos nem kaptam még érdemi választ rá) Neked van erről az egész folyamatról egy bizonyos véleményed ami előtt én megemelem a kalapom, de ettől én még nem jutok hozzá ahhoz amit szeretnék. További szép napot és sok szép alkotást (már láttam egy-kettő alkotásodat, őszintén mondom, hogy csodálatosak)

bznc93pf5

én csak olyat tudok küldeni amit még nem csináltam meg, így természetesen nem tudom hogy működőképes-e, vásárolt, tehát elvileg működnie kellene, mivel nem kipróbált de azért tudnám küldeni ha érdekel

w0hgtwf3w

Írtam a yahoo-s mailod-ra.

bznc93pf5

akkor ezt tudom küldeni
http://www.imgserv.com/images/2013/10/10/8pLTrY.jpg" border=0>

w0hgtwf3w

Előre is köszönöm. Írtam PÜ-t.  
Megkaptad ???

bznc93pf5

DXF-ben küldtem, remélem tudod használni, és hogy jó is

bznc93pf5

megbolondult a Yahoo-m de remélem sikerült válaszolnom

w0hgtwf3w

Itt van !!
Köszönöm
[#worship]

bznc93pf5

akkor majd mutatod a végeredményt egyszer ha elkészül

w0hgtwf3w

Ez természetes, de csak majd télen.
Most elkezdem hozzá összeszedni és legyártani az alapanyagokat.

u3xrz0cut

LittleSV

Sziasztok. Nincs véletlenül valakinek ország körvonal rajza .dxf formátumban? Nevezetesen HU, DE, UK, FR amire szükségem van. 1-1db kontúrmarásról lenne szó. Vagy esetleg forrást, hogy honnan lehetne beszerezni. Köszönöm!

Béni

LittleSV

Köszönöm!
Megtaláltam a többit, eddig rosszul kerestem. Igaz csak .cdr és .ai formátumban vannak fent. Ha valakinek még szüksége lenne rá: http://d-maps.com/" TARGET=_fnew>térképek

Antal Sándor

Sziasztok!
Zöldség-gyümölcs clipart készletet keresek.
Ha esetleg volna valakinek elfekvőben.......
Előre is köszönöm.