Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

n5r7e7wf0

Az elmúlt években kialakult hangnem, igen megváltozott.
forgácsoló hozzászólása kimondottan felüdített!!!!

Béni

"Az elmúlt években kialakult hangnem, igen megváltozott."
Igen, ebben biztosan igazad van.
(Kevesebb a "kérem", "légy szíves" és a "köszönöm" is. De cserébe több a "+van", "naon", "4szög", "LOL".)  
[#csodalk]

Torro60

Torro60

xfg6v697j

000000000

[#eljen]

Egyszer szóvá tettem, én is.  
Azóta hiányzik a fejem:))
Igaz, nem ilyen választékosan, ahogy Forgácsoló. Csak egyenesen:

u3xrz0cut

fa_kukac

Béni ritkán reagál az ilyen "úriember stílusú" megjegyzésekre, de akkor helyénvaló és igaz! Érdekes nem? Tehát én is:  
 [#eljen][#eljen][#eljen]

fa_kukac

[#eljen][#eljen][#eljen]

fa_kukac

Sógorom is Sándor, az is mindig baromságokat beszél, de hát kőműves, mit várjak tőle (is)!

Béni

Szerintem a keresztnevet ne keverjük bele semmibe!  
(Ráadásul az adott esetben ez kétélű lenne, tekintve forgácsolo fórumtárs érintettségét.)
[#wave]

000000000

http://kepfeltoltes.hu/130719/ileszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ilyenek vágásához milyen progi az ami elő állítja a g-kódot?
Használ/ismer ilyet valaki?

000000000

http://kepfeltoltes.hu/130719/ileszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

n5r7e7wf0

T. forgácsoló!

Amennyiben bejegyzésemet személyes sértésnek veted, úgy elnézésedet kérem.  
Nem kértem sem tőled, sem mástól:
"igenis,
értettem,
kérek engedélyt hogy megkereshessem"

T.fa!
Nagyon komoly és megalapozott az ember ismereted:
"Sógorom is Sándor, az is mindig baromságokat beszél, de hát kőműves, mit várjak tőle (is)!"
Mivel te ilyen szívhez szólóan jellemezted a Sándorokat (forgácsoló is Sándor!) engedd meg, hogy én is jellemezzelek, így ismeretlenül, csak a neved után "fa-tökü".
Mielőtt bár mit is reagálsz gondolkodj!!!!

T. Danibá!

Kérlek amennyiben módodban áll, töröld a felhasználói fiókomat, a továbbiakban szeretnék teljes mértékben elhatárolódni a fórum közösségétől.

Előre is köszönöm.

000000000

Kedves Sándor!
A végével kezdem. Sajnos, nem tehetem. De, ha tehetném, se tenném. Mert nem megalapozott a kérésed. Inkább, legyél aktívabb tagja, közösségünknek.  
Amint, beírásodból (#1920) gondolom, neked is szükséged lenne ránk. Nem csak nekünk rád.
Mert, tudomásom szerint, a „dwg” formátum, csak 2D. és, nem 3D.  
Tehát, a felvetésed, teljesíthetetlen.  

Másrészt, bárki, szívesebben segít, ha megkéred. Mintha, köteleznéd. Én, is, „kérem” a segítséget, ha arra szükségem van. És, „megköszönöm”, ha kaptam. Mert, segíteni nem kötelező, csak lehet, adni. Ha, valaki megteszi, szívességet tesz. Jár érte az emberi hang.

Én, 41 évi házasság után is azt mondom a feleségemnek „légy szíves” „kérlek” „köszönöm” stb. Talán, ezért is 41 éves a mi kis közösségünk.  
Minden közösségben érdemes egymást megtisztelni. Ebben is.  
Sajnos, ennek hiánya tette olyanná a fórumunk, mint amilyen most.  
Köszönöm, hogy végig olvastad, sértődés nélkül.  

Ui: Ha, 2D -ben is jó, talán tudok segíteni.