Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

6fabbzvm

Dehogy nincs! Nézd csak meg +1x...[#buck][#nevetes1]

RogerCo

[#falbav][#wave]
És tényleg [#wow1]

6fabbzvm

[#eljen][#integet2]

000000000

Sziasztok!  
Először is boldog új évet!  
Tudna valaki olyan oldalt mondani ahonnan lehet letölteni olyan figurákat amit ha kimarok utána össze lehet rakni.

xfg6v697j

Nem azért írtam,hanem azért,hogy itt a #1069 hozzászólésban van letőlthető anyag.

000000000

köszönöm ilyet kerestem

robokacsa

ezt már én is felvetettem.
ha netán lenne valami a dologból, el ne felejtsetek értesíteni :)
pl spongyabobot is keresték jónéhányan, de csak fizetősbe van meg,  
valakinek jegyeznie kellene, hogy ki szeretné megkapni, mondjuk 2 hét határidő alatt, és aki addig jelentkezett, azokkal megbeszélni, hogy mivel csak x en vagyunk, ezért az ára , ára /x lenne.

000000000

Üdv mindenkinek
Én még nagyon új vagyok ebbe a cnc-s témában. Már pár apróságot sikerült kimarnom szépen.  

Viszont érdekelne az hogy ezekből az stl fájlokból hogy tudok G-kódot csinálni Mach3 számára.  

Megnyitni megtudom, egy MeshLab nevű programmal, de ott meg is áll a tudomány.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Zoltán

Oszi005

Sziasztok.

Vannak DXF file-jaim. Ezeket szeretném betölteni a Mach3-ba, hogy gravírozni lehessen. Mit kell ehhez tenni? Nem vagyok tapasztalt. Mostanában készül el a gépem és ilyesmivel szeretném kipróbálni.

Köszi.

s7manbs8

Machban is van valami LazyCAM nevű rész, az be tud tölteni azt hiszem, meg vannak más programok, amikkel DXF ből lehet olyan pályát generálni, amit utána Mach-ba tölthetsz.

Cut2D, SheetCAM, stb. nevűek. pl. Meg van iylen generáló programok Python nyelven megírttól kezdve szűzmáriáig gondolom még pár.

000000000

A sheetcam-hoz nincs okosságod?

s7manbs8

Alapból használom, csak ha több vágat furat van több részre kell bontani.

9npx2xk89

A neten keringő fantasy villát felejtsétek el.
Valaki átméretezte nagyobbra ami nem lenne baj, de egy csomó minden lemaradt az eredetihez képest. Látszik a képeken, ráadásul a lukak lézerhez vannak, (nincs a marónak hely hagyva) minden lukat rezelhetsz utána, vagy tervezheted át az egészet.

nyiszi

Sziasztok!
A lányomnak angol órára kellene csinálni egy makettet a londoni óriáskerékről.
Nincs valakinek lézerezhető vagy marható DXF vagy valami használható formátuma?

000000000

Sziasztok keresem ennek a kirakónak a dxf,vagy dvg rajzát ha meglenne valakinek kérem jelezze köszönöm.
http://img62.imageshack.us/img62/9348/dragonskeleton.jpg