Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

n5r7e7wf0

Kedves Danibá!

Én úgy érzem túl lett lihegve a dolog főleg azért, ami utána következett.
A dwg az összes autocad formátumra igaz, mindegy,hogy 2 vagy 3d.
köszönöm, segítőkészséged, de 3d-ben lenne jó, bár milyen formátumban (dwg, step, 3ds...)

w0hgtwf3w

ebalint

"Végre" sikerült megint valakit közös erővel két vállra fektetni egy rendesen el sem, kezdett, befejezetlen mondat miatt.

fa_kukac

Üdv! Aztatatat nem tudtam, ez csak az én sógorkámra vonatkozott! Forgácsoló barátunk ráadásul szintén asztalos mint én, [#law] csodás melókkal amiket láttunk is, gratula neki, eszembe sem jutott hogy Ő is Sándor lehet!  
Sör, Strand, Csajok, kánikula !  Üdv mindenkinek![#wave]

fa_kukac

Szia! Nem sértettél meg, még szeretném is ha fatökű lennék! Üdv!

fa_kukac

Lezárásként ha sértőre sikerültem a Sándorokkal szemben, akkor elnézést kérek tőlük(is).

Torro60

Szia Sándor!
"Nekabd fel a vizet"
Szerintem forgácsoló csak poénból irta.
Biztos vagyok benne,hogy előfogja keresni és elküldi Neked.
Egyébként, ezek a hozzászólások nagyon is barátságos hangnemüek!

Torro60

fa_kukac

Egyébként csodálnám is ha nincs meg Neki, annyi anyagot feltolt már ide is, nem győztük számolni és tölteni! [#wink]

bicme92us

Dani ez egy szuper válasz! Egyetértek Veled!
Bemásoltam, hogy ne kelljen  keresni.

Kedves Sándor!
A végével kezdem. Sajnos, nem tehetem. De, ha tehetném, se tenném. Mert nem megalapozott a kérésed. Inkább, legyél aktívabb tagja, közösségünknek.
Amint, beírásodból (#1920) gondolom, neked is szükséged lenne ránk. Nem csak nekünk rád.

yb8iik8sz

Szia, Sándor!
Ha http://2d3d.hu/mayan-calendar-relief/" TARGET=_fnew>erre gondolsz, akkor írj a honlap gazdájának, szerintem bármilyen file formában oda tudja adni és általában segítőkész lény.
Üdv,
pal

robokacsa

egy kérdésem lenne, (remélem kérdezni még szabad :) )  
valaki nem digitalizálta be magának a ONE DIRECTION együttes név feliratát 2D formátumban.

z2a2u8wf

Antal Sándor

Szia!
Ha ez megfelel akkor elküldöm neked.
régebben csináltam valakinek pólóra vasalható transzfermatricát ebből,maradt egy maréknyi belőle. Az nem kell esetleg???

http://www.brandsoftheworld.com/sites/default/files/styles/logo-thumbnail/public/092012/one_direction.jpg" border=0>

robokacsa

fogalmam sincs mi az a transzfermatrica, netán ezt vasalják ruhára???
kislányom megölelgetne érte.
én egy szobai 3D feliratot akarok neki készíteni hungarocellből, odáig van értük....