Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

2dbfy8y

Ugye-ugye... [#nevetes1]
Mondtam hogy jó ez a progi valamire.
Ha kell is rajta kicsit igazítani, azt már meg tudja oldani bárki. Megrajzolni azért nem olyan egyszerű.

PSoft

Viszont,Corel-ben se ördöngősség egy képet vektorizálni,csak,pár kattintás.:)

A #2249 rajzai is ott készültek.

2dbfy8y

Valakinek így- valakinek úgy.....
Corel-lel sokat nem foglalkoztam.

bujjpdu4f

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni az előzőekben tárgyalt vektorizélő programmal kapcsolatban?

000000000

Sziasztok!
keresem ennek a kéznek a dxf esetleg stl file-t,ha esetleg meg lenne valakinek azt kérem küldje át.
Nem vagyok regisztrálva az oldalon és azért nem tudom letölteni.
Köszönöm
https://grabcad.com/library/the-mechanical-hand?comment=535893

Devecz Miklós

Elküldhetem, de csak 3D rajzokat (képeket) tartalmaz. Gyártási, méretezett rajzokat nem.

000000000

Azt megköszönném ha el tudnád küldeni,az email cím bent van a profilomban.
Köszönöm.

Devecz Miklós

Így nehéz lesz.
A "Klikk ide" nem engedélyezi a csatolmány küldését, ahhoz email cím kell.

000000000

000000000

Üdv!
Nincs valakinek egy Guns n Roses-os reliefe.Egy ismerősömnek lesz születésnapja,és szeretnék egy fali órát készíteni. A gond hogy nem vagyok valami profi még a 3d objektumok tervezésében.

000000000

http://kepfeltoltes.hu/140708/d_sz_vir_g_m_retez_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

V.ki tudna nekem ebben a mintában segíteni? Artcamba lehet megadni a vonalnak lejtés vagy melyik programmal lenne a legegyszerűbb kiszerkeszteni?

000000000

A Robsy CNC marógép vezérlőmben van ilyesmi G kód (G200-tól).
Ez egyetlen sor, melynek hatására megspórolsz utána több tízezer G kódot, mivel ezek elhagyása nélkül valós időben vezérli a szerszámodat ez az egy sor a megadott paraméterek alapján. Természetesen a "primitívebb G kódos" megoldást is tudja a rendszer, ekkor egyfajta digitális környezetszennyezés kapcsán  
egy külön CAM rész G kód fájlba menti a reliefedet. Azt utána valamilyen manapság divatos csicsa vezérlővel lejátszatod.

000000000

000000000

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget úgy néz ki sikerült megoldanom :)

robokacsa

üdv
Bayer München? focicsapat dxf logója valakinek nincs véletlen?