Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

remrendes

Hello!
Erdemes lenne kuldeni egy uzenetet a grabcaden az illetonek, hatha atkuldi a step filet.

3d730xvev

Szia!

Megpróbálom majd lesz valami:)

robokacsa

3d730xvev

nem küldi el, a fizetős oldal adta meg hogy megtudom venni, lehet tévedek mert nem vagyok jártas az ilyen fizetésekkel de az utalásért is elég sokat elkérnek tudtommal még
megpróbálom megrajzolni magam (ha lesz időm)hátha sikerül lekoppintani

robokacsa

ha saját magad nekiállsz, ahhoz csak sok sikert tudok kívánni, nem lesz sétagalopp.
valahol biztosan létezik bob, mert már több helyen láttam, de nem nagyon akarják közzé tenni :( .

nv5firipz

PayPal fizetés van az oldalon szóval sok extra költség nincs. Ilyen összegnél nekem csak 100Ft körüli eltérés szokott lenni a kalkulált árhoz képest. De az abból adódik, hogy más árfolyamon váltják a dollárt.  

robokacsa

üdv.
a változatosság kedvéért, most magyar zenekarok logóit keresem, ill csak egyet ,LORD ot, de hátha van valami oldal, ahol több is fent van vektorosan.

se6a9e636

Sziasztok nem tud valaki ehez egy lakatos rajzot?
http://kepfeltoltes.hu/view/140915/szor_t__www.kepfeltoltes.hu_.jpg]http://kepfeltoltes.hu/thumb/140915/szor_t__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

robokacsa

Lord és Hooligans dxf rajza valakinek??

9npx2xk89

A 10$ kb 2500Ft. Most komolyan erre keresel embereket? Mégis mivel akarod megcsinálni? Reszelővel? Mert ha cnc-d van biztos ki tudsz köhögni 2500Ft-ot. Ha lenne időm összerakni a nagy cnc-t akkor megvenném, csak időm nincs. De megcsinálhatjuk azt is, hogy megveszem a rajzot, Te meg csinálsz nekem 1-et cserébe.

robokacsa

ki a címzett??
ha tudsz venni spongyabob dxf-et, vagy beszállnék, vagy mint írtad készítek egyet vagy kettőt neked.
az a baj én még nem láttam olyan oldalon spongyát, ahol lett volna dxf je.

c2nsu773m

Én nem értelek titeket, pár kattintással simán le lehet vektorizálni egy két kifestő oldalt és ingyen van spongya....

2dbfy8y

Az igaz, de ha jól értem a kollégákat, itt a 3d puzle lenne a fő lényeg. Olyant meg nem hiszem hogy lehetne találni kifestők között. [#wink]

PSoft

Ez,igaz is amit írsz,tényleg pár katt.egy képet vektorizálni.

Csakhogy, © hod kollega, https://d2t1xqejof9utc.cloudfront.net/screenshots/pics/6da0eed7727aae49d8198e789ef9ccf3/large.jpg" TARGET=_fnew>ezt a 3d puzzle-t keresi.

2dbfy8y

Gyorsak voltunk! Percre pontosan! [#nevetes1]