Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

5bzs27u7

5bzs27u7

Én erre gondoltam, de ez meg nem csinálja meg normálisan.

robokacsa

build 151 ??? ez a verziószám? 2008 as

robokacsa

mondjuk eddig csak viszonylag egyszerű rajzokat próbáltam, viszont azokat teljes sikerrel, nyákot még nem, majd kipróbálom.este 10 után

robokacsa

kipróbáltam.
hobbielektronikáról töltöttem le egy pdf nyáktervet, de ami lett belőőle artcam-ba, az csak hasonlít az eredetire.
abból rengeteg munka lenne nyákot készíteni.
szerintem ha nyákot szeretnél marni, ne pdf legyen a kiindulásod, valami nyáktervező által kiadott gerber file többet ér(remélem jól írom?)  
és egy choppercam ?? ba betöltve könnyen variálható nyákgravír g kódot kapsz.

robokacsa

már régen készítettem nyákot, ha ilyesmi technikán gondolkodol, nézd meg részletesebben a nyák készítés topicban, ott van aki napi szinten használja ezt a technikát, nem olyan bonyolult.

5bzs27u7

Szoktam nyákot  marni, eagle-coppercam, art, nem gond, csak kész nyáktervem volt pdf-ben. Nincs hozzá layout.
A vasalós technikát meg nem szeretem.
Azért köszönöm.

5bzs27u7

Üdv a csapatnak..
Valaki tudna ajánlani olyan progit amivel a kész gkódot tudnám, forgatni tükrözni..?
nem találtam csak fizetős verziókat..

svejk

Nem Mach3-at használsz?
Ha igen, akkor: G50/51 és G68/69 nem elég?

5bzs27u7

De igen. Ez a lehetőség eszembe sem jutott....
Köszönöm..

PSoft

robokacsa

valakinek esetleg egy facebook logoja dxf ben a fiók mélyén ??

s5f8tmfv3

sufnituning

robokacsa

köszönöm mindkettőtöknek, elfelejtettem írni, hogy csak az f betüs kell.
de ez amatőr segítőkészségéből nem von el semmit :)