Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Kössz a választ! Így érthető.  

De ami a fontosabb, hogy amíg én a megoldást keres(gél)em addig Te feldobsz pár képet az Ezt készítettem-be...  

Gratula [#worship]

PSoft

Köszi!

http://fakopancs.hu/3d-puzzle-natur/" TARGET=_fnew>Felmerülhet a kérdés,hogy érdemes -e ilyenekkel xarakodni?

Ha onnan nézem,akkor NEM!:(
De,ha innen akkor...IGEN!:)))

s5f8tmfv3

Még szép! Nem tudják olyan olcsón adni hogy ne érje meg kivennem a saját darabot a saját gép alól. :)

LittleSV

"A Kft. ma már fajátékok gyártásával, importálásával és mintegy négyezer termék forgalmazásával is foglalkozik."
Gondolom a 390 vagy 790Ft-os 3D modell inkább az importból lehet, mert ennyiért a faanyag nincs meg, nem hogy még a gépidő.

bznc93pf5

ezeket nem CNC-k marják hanem úgy préselik és nem bútorkészítésre alkalmas fából ami közismert itt Magyarországon, 1 préseléssel akár 40A4-es méretű anyagot is tudnak, de láttam már henger présszerszámot és a lapokat alá egy automata dugdosgatta és szedte el, mindezek tudatában már jobban érthető az alacsony beszerzési ár, mert ami a weboldalon látható volt az nem a gyártó ára, a gyártó kb harmadáért adja el a kereskedőnek, az pedig legalább 40% árréssel adja el, ahogy ismerem a Magyar kereskedőket

motion

Itt is megkérdezem, hátha többen olvassák mint a lézeres topikot.

Nincs valakinek véletlenül olyan (lézerre tervezett) 3D Puzzle-ja, ami valamennyire hasonlít egy Lada Niva-ra? Pl. Hummer, Jeep stb.
Vagy traktor is megfelelne.

000000000

http://fakopancs.hu/3d-puzzle-hummer-a.html" TARGET=_fnew>Ennyiért szerinted érdemes beindítani a gépedet ?

motion

Amatőr már korábban megadta erre a választ a 2389-ben.

Egyébként meg születésnapi ajándék lenne és ma estére kellene elkészülni. Meg az kicsit másképpen hat, ha azt mondom hogy tessék ezt én csináltam neked, vagy tessék ezt neked vettem. Csak nyóccáz vóót.

996dwuf96

Szia !
Ment mail.
Lehet hogy nem jó vagy elkéstem vele de azért nézd meg.

bznc93pf5

én még kevesebbért is beindítom,  
nem minden a pénz,  
persze jó ha van!

hduf42fua

Bocsánat, hogy bele vau vau ,de szerintem ezekben a játékokban az a lényeg ,hogy ne a gyerek egyedül rakja össze, hanem az apjával ,nagyapjával készítsék el. Közben lehet beszélgetni, megbeszélni az adott dolog működését stb. szóval a család kerüljön közelebb egymáshoz ebben a rohanó világban.
Én próbaképpen vettem egy ilyen kínai játékot
és a pontossága köszönő viszonyban sincs avval amit mi itt hobbiként megcsinálunk. A lézervágott dolgoknál szerintem az a baj  ,hogy amennyiben ki akarod festeni a tárgyat ,akkor az égetésnél nem fogja rendesen a festék, tehát amennyiben rendesen ki akarod festeni akkor csiszolhatsz egy csomót , akkor pedig a méret nem stimmel.Lehet ezt más másként látja ,de én így látom.

VViktor

Sziasztok. Találtam a neten egy elég jó képet a songyabobról.
Bár tudom nem dxf,sem pdf,de ha valakit érdekel........

robokacsa

Van már a forumon spongya dxf.
ha kell,keress meg
üdv

VViktor

Szia.köszönöm,nekem nem kell én is csak a köz javát szerettem volna bővíteni.

robokacsa

egyetértek, asszony is beindítja a keverőt 2 szem kavicsért..... :)