Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Akkor enél mondok tutibat és még nem is fütt és még korlátoz is áramot POLYFUSE!
Ezt használtam power ledekhez régeben áram korlátnak és csak a feszt álitotam be az polifuse küszöb értékéhez...

s7manbs8

Nem tudom pontosan a típusát, de valami 6W körüli ez állítólag.

000000000

árban lehet viszonyitani / teljesitményhez....

thayscj6c

Hali!
Ötletnek mondanám, egy proci( kb 10mm vastag) hűtőbordát tennél a műanyag foglalat helyére megoldódna a hőelvezetési problémád. TAlán sikerül a képet.....
[/url][/img]

s7manbs8

12-essel kifúrva gondolod , ilyen alu vastalg lapú valami van is lehetm vagy tövv darabból is pl 6mm lapjaim lehet vannak és azt ráhúzni lehet.

Jó ötlet, kösz.

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Nincs valami tippe valakinek hogy miért gravírozhat a gép  (UCCNC+UC100) marha csúnyán, alig látni a gravírozásban a képet, pedig minden jó a lézer megy szépen a tengelyekkel sincs gond, már nem tudom még mit nézhetnék meg?

s7manbs8

Mutass egy csúnya képet, hogy látszódjon a hiba. A lézer driver lesz a hibás lehet ...

svejk

Már nem a DOS-ossal lézerezel?

Kelepeisz Lajos

Már volt ilyen vezérlő régebben nálam, de akkor nem ilyen képeket készített.[#conf]

s7manbs8

Ez olyan, mint ha  a generált kód 1 bites lenne, magyarán vagy fehér egy pont vagy fekete.

Kelepeisz Lajos

Értem mire gondolsz, de szerinted ezt mi okozhatja?
Már mindenre gondoltam, kipróbáltam kettő fajta áramgenerátort mindkettőnél ugyan az az eredmény.

Kelepeisz Lajos

Ráadásul ez szürkeárnyalatos kép volt, nem lehet hogy valami PWM beállítás lehet?

9a8r3iviv

Nem hiszem , hogy az áramgenerátorral van a gond.
Feltétlen maradj az 1bit-es képnél , mivel végeredményként szürkeárnyalatost kapsz .A szürkeárnyalatos képet egyáltalán nem úgy fogja leképezni a lézer , ahogy látod.
Ajánlom , hogy a meglévő képet az ingyenes gimp-el megnyitni , kontraszt-olni aztán életlen maszk és úgy 1 bit.
Kell hozzá gyakorlat , de úgy is kialakul.
Első körben ajánlom a 200bit-es képet.

s7manbs8

Milyen a keletkezett g kód, abból egy részletet tdusz mutatni ?

Kelepeisz Lajos

Nincs g-kód, képből dolgozik egyből.