Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

svejk

A jobb szélső skála G64?

000000000

Őszintén szólva már nem tudom melyik beállítással történt. A Benbox-ban "Discrete" és "Continouos" módot lehet állítani.
Több tíz próbálozásom volt ma:))

2dbfy8y

Gép munkaterülete?
Ügyes kis gép, laserre tökéletes! [#eljen]

000000000

Munkaterület:310x390mm
Felbontás: 0.1mm
Max. sebesség: 3000mm/perc
Irányítás: GRemote

ANTAL GÁBOR

komolyan mondom : keressük egymást ! (  írok egy mailt )

vjanos

Én is ettől rendeltem, pár nap alatt megérkezett.
Viszont http://www.ebay.com/itm/180948106909" TARGET=_fnew>a drágábbik lencséset választottam...

Fórumok alapján ez hatékonyabb [#nemtudom]

Kelepeisz Lajos

Hol lehet ezt jelezni az eladónak hogy neked a drágább lencse kell, és mennyivel volt drágább?
Én is nézegettem, de nem találtam ilyen opciót.

vjanos

Amit én linkeltem azon "405-G-2 Lens", Rabb Ferenc linkjén meg "Three Element Glass" a lencse.

A linkeken ott vannak az árak. Ha be vagy jelentkezve ebayre, akkor tudsz írni az eladónak az "Ask a question" linkkel.

Kelepeisz Lajos

Akkor ha jól értem a 405-G-2 Lens a jobb? Evvel is árulja a lézert, akkor miért kellene írni, ne haragudj de nem értem, amit belinkeltél ott egy komplett 2W-os lézert árul 405-G-2 Lencsével 23000ft-ért, esetleg ez kapható jobb lencsével?

vjanos

Olvasataim szerint a G-2 jobb, holnap majd előkeresek valami forrást.
Azt én sem értem, hogy miért akarsz írni neki :)
Igen, komplett, lencsével. Hogy ettől van-e még jobb azt nem tudom :)

Kelepeisz Lajos

Én nem akartam írni, te írtad valamiért hogy "A linkeken ott vannak az árak. Ha be vagy jelentkezve ebayre, akkor tudsz írni az eladónak az "Ask a question" linkkel".
Ha lenne valami anyag a lencsékről az jó volna.
Köszi.

nv5firipz

Itt van egy összehasonlító teszt a lencsékről:
 http://laserpointerforums.com/f52/updated-g9-vs-g2-vs-3-element-vs-acrylic-study-85334.html" TARGET=_fnew>Lencsék

vjanos

Márpedig azért írtam, mert te azt írtad az 5325-ben, hogy "Hol lehet ezt jelezni az eladónak hogy neked a drágább lencse kell" :)

De most már inkább abbafejezném...

keri

~4-5mm-es fa rétegelt lemezt ~700mm*300mm méretben tud valaki vágni jó áron?

Kellene egy tároló dobozt csinálnom a helikopteremnek és a kiegészítőinek, de rájöttem kézzel nem fogom én ezt soha megcsinálni.

2nbj3n5m

Esetleg todnék segiteni. De nem lézerrel. Ha megfelel?  
Mfg.: Janko 0630/9543081