Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Izopropillal, vagy valami más alkoholszármazékkal tökéletesen tisztítható. arra viszont vigyázz, hogy nehogy megkarcold!!

000000000

A 20A méréshatárral rendelkező multimétert még a maximális teljesítmény elérése előtt kiakasztja, tehát inkább 4-5 kW környékén lehet a fogyasztása. A tükrök, és a brewsterek korrekt tisztítása óta brutális teljesítmény jön ki belőle. A fókuszpontban kiégeti a kartont, fát, fehér papírt. Egyszer kísérletezés közben egy kukát helyeztem a lézernyaláb útjába, de 2-3 méter távolságból azt is olvasztotta. Épp a minap indítottam el, és - nem meglepő módon - pöccre indult.

rbbhbyvfs

:) Ez milyen lézer konkrétan?

000000000

Ez az a Lexel 85, amit tőled vettem [#vigyor4]

yen7y9ch

Az árt a csőnek, ha öntök egy kis hipót a vízbe?

rbbhbyvfs

Jaaa, ha majd el akarod adni szólj ... [#wave]
Gyanús volt :)

000000000

Inkább fagyállós desztillált vizet használj.
Mint a kocsiba van. Lehet sokkal hígabb is. Ha, nincs hideg helyen.

000000000

Sziasztok,  

polipropilén, ha lézerrel vágom, milyen leszek a gőzétől???

000000000

A klasszikus recept-> végy 8 zacskó ropit, engedd fel annyi vízzel, hogy éppen ellepje, majd hajítsd bele a polipot, és főzd puhára.  
Végül főzd le a vizet, hogy kicsi leve maradjon a csemegének. Jó étvágyat kívánunk az elkészült PolipRoliLénhez!
Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni  [#hehe]

000000000

ok, köszi...

a polipot ismerem, 6-8 óráig kell főzni, akkor már akármi, madzag is lehet
:)

000000000

polip
poli
plroli
poroplopi
prolipropi
proliprpilén
polipropilén

vagymi

000000000

Én sem bírom kihagyni:
Bár anyád is kihagyta volna a szülésedet :)
  [#bohoc]

Szalai György

Szerintem nem lesz veszélyes a gőze, ha nem égeted el, csak olvasztod.
Ha jelentős mennyiséget égetsz belőle zárt térben és csak magad vagy a füstelszívó, akkor még a mostanitól is furcsább leszel. [#circling]
http://www.levego.hu/sites/default/files/kiadvanyok/Ne_egesd_el.pdf" TARGET=_fnew>7. oldal.

dx69fn8ya

Mi okoz e lencsén ijen tipusu károsodásthttp://www.imgserv.com/images/2014/04/15/aV5Lzp.jpg" border=0>

dx69fn8ya

na fene, megtöltöttem képpel a helyet[#nevetes1]