Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

Szia Tamás!

köszönöm.
Igen,megkaptam,én is küldtem Neked,kis csomagot.

xkbv3nx0d

akkor egyenlőre znse jó lesz, már csak azért is mert a red lézer nem megy át a gaas-on...

NickE

Egyelőre még gondolkozok, hol fogom elhelyezni a CO2 lézermasinát. Van egy kb. 10nm-es lomosom, lehet, hogy azt fogom kipakolni és oda kerül a cucc, viszont ott egyáltalán nincs fűtés. Az oké, hogy keverek olyan fagyállót, hogy ne fagyjon el télen, de bekapcsoláskor nem okozhat gondot a csőnek, ha túl hideg a hűtőfolyadék? Nem fog elrepedni a cső?

z4ejygu7v

Tudna valaki segíteni?
20 mm pozdorját milyen lézerrel tudnám, egy lépésben átvágni.
Sok kellene valakit nem érdekel?

000000000

Miért csak lézervágás a jó?

robroy007

kb 1 kW-os lézerrel már elérhető a dolog egy lépésben és mondjuk nem fog 100 évig tartani

stanc deszkákat is hasonlóan készítik de számolni kell a vágott él hordó alakú hibájára
(a közepe jobban kiég mint a széle, sosem lesz egyenes mindig kicsit íves a felület)

NickE

Az AWC-608 vezérlőről mi a véleményetek? Fórumozók közül használ valaki ilyet?

eymcv9wt

000000000

NickE

Ha valakinek van eladó 40W lézerhez való PWM tápja, érdekelne.

u08fvecnz

Török Tamás II@
Küldtem PM-t.

zamek

HALI

Van valakinek felesleges, vagy simán üzleti célból eladó 20 mm-es tükre, vagy ötlete, hogy honnan tudok gyorsan szerezni?

c2nsu773m

Általában 25mm a gyakori , nekem van 50mm-es átmérővel.
( kiadja a huszast[#vigyor1][#eplus2])

PSoft

Próbáltad már a 25-ös tükröket,amit küldtem?
Ha igen,....tapasztalat???[#wave]

PSoft

Mennyi db.20-as tükör kellene,és mihez?
CO-hoz van,írjál az itteni címemre.