Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

c2nsu773m

Ma járt nálam a mitulásbácsi!

PSoft

Magyar Királyi![#violent][#violent][#violent][#violent]

Nyolc nap,....Teknőc Ernő háton!!!!!
[#violent][#gun][#violent][#gun]

s7manbs8

Az Orbánsági Posta ?

000000000

Úgy hallottam, magánosítani akarják a postát.
Igazítani kell az árát, a pénztárcához:))  

KoLa

Esztergályos szemmel nézve, a rovátkolód nem erre az átmérőre való!de amúgy nagyon jó!
Hasonló célra nekem az 5-30-ig csőrös furatmikro kaliber-je van beáldozva!nagyon frankó piramis mintát ad![#eljen]

PSoft

Egyébként,...

Ő,csak egyszer jön egy évbe,és sose késik.:)

Most,csak képzeld el,ha ez a rühes,tetű,mocsok,....................... posta hordaná a mikuláscsomagokat.

Bakker,....mikulás potyogna a nyúl seggén.:)))

PSoft

Hát,...ez az!

Én,hiába nézem "esztergányos" szemmel,...
Ooppsz!...háá,nekem nincs is olyanom.:(((

Egyébként,ííígéretem van má faszányos "ricnizőgurigára" csak,....

4k0yxz3fu

Sziasztok!

Keresek lézervágós céget, aki kis méretű (kb 20x80mm) nem túl bonyolult mintázatú 1mm illetve 0.1 mm vastag lehetőleg öntapadós fóliát tud vágni és hajlandó ebből legyártani néhányszáz darabot. Tud valaki segíteni? Köszönettel

w987wzmm

Szia!
Azt inkább stancolni szokták. Bár, akkor kell stanc szerszám hozzá.  

4k0yxz3fu

Hát ez az. Szerintem stancoláshoz nem elég a mennyiség.

zamek

Írtam mailt.

000000000

Én tudnék vágni neked ilyesmit lézerrel.

sunraw

Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy milyen díódát vegyek, amihez nem kerül egy vagyonba a szemüveg és fára lehet dolgozni vele? Esetleg nincs valakinek felesleges, dióda, ház, lencse és generátor, egy csomagban:)
Előre is köszi!

000000000

Hol lehet beszerezni komplett cuccot lézerhez?
Cső+kellékei..
Esetleg eleadó valakinek??