Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Nem semmi munka! [#eljen] [#worship]

c2nsu773m

Még teherautóm is van a szállításhoz ha kell.
Esetleg ha elkűldöd a rajzot spekulálok rajta.
PLT vagy DXF a jó formátum.

bznc93pf5

a távolság kb 2600km.
határidő január 6 csütörtök, számla kell (eus)
ez csak 1 munka , utána még 12x ennyi kb 2hetenkénti szállítással, a rajz, az amibe kéred.

robokacsa

Török Tamásnak
a géped építésekor, az Y tengely alá, a gép vázára hegesztettél kis távtartókat, amin egy hosszabb laposvas van, és azon a lin sín.
hogyan lehet ezt síkba marni, és mi az a hosszú laposvas, milyen anyag,az van e síkbamarva, árulj már el egy pár dolgot az építés részleteiről kérlek.

c2nsu773m

Akkor ezt benéztem!
Lehet egyszerübb lenne itt megvenni az anyagot és csak a kész terméket postázni.
Ezt a határidőt biztos lekésem, ki kell kérnem az EUS adószámot is .....
Hol vagy ? Írország?

c2nsu773m

Azta laposvasat gátervasnak hívják és így lehet kapni a vastelepen , nem kell marni mert nagyon pontos!
A kis távtartók sikba vannak marva de azt nem  
én csináltattam így nem tudom hol marták.
A váz eredetileg egy lakatosmester készítette magának , plazmavágót akart csinálni de aztán félbehagyta ,úgy szerváltam tőle.

bznc93pf5

Írország igen, kb 2500-2700km, másfél nap autóval 1irányba.

c2nsu773m

Az azt jelenti hogy (2700km:100km)X12 liter=324 liter gázolaj ami durván 130-150e ft és X2 vel merthát oda vissza.

000000000

Sziasztok egy problemam lenne nemreg vasaroltam egy lezer gravirozo gepet es a gep egy ido utan elkezdte a gravirozott kepet szetcsusztatva kesziteni. Mi lehet a gond ? http://kepfeltoltes.hu/view/111224/3060727842_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

http://kepfeltoltes.hu/111224/3060727842_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

bznc93pf5

igen, + a kompjegy az összesen kb 1000 euró,

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!!

000000000

Szia egyszerubb ha futarral szallitatok.
http://www.moveandparcel.eu/szallitasi-datumok.html" TARGET=_fnew>Futar

bznc93pf5

egyszer már dolgoztattam velük kb 6 éve azóta mért nem?, ár, határidő, kézbesítés, stb, vannak gondok, ha neked nincs akkor érdemes velük dolgoztatni. amúgy jó emberek,

bznc93pf5

egy két szállító cég! DHL, GLS, DPD, nem sokkal drágább de ők nem akkor indulnak ha megtelik az autó, nem késik le a kompot, ja  a legfontosabb nem romlik el útközben a 6-8-10 éves autó mert azért 2700km az nem öregnek való de legalább is
nem árt állandóan szervizbe vinni de az meg pénzbe kerül így aztán csak ha már nagyon muszáj,
kb 10-20 eurót spórolsz ha a kis 1-2 személyes cégekkel dolgoztatsz de sokkal többet buksz ha nem érkezik időben az árú az pedig szinte 90% hogy valamiért késnek, valami magyarázat mindig van, én csak akkor szállítok az amatőrökkel ha nem sürgős kb 2-3hét az egyébként max2,5napos út.
Én is szoktam évente legalább1szer menni Magyarba és én eddig még 1szer sem késtem, nem állt le az autó, csak tankoláskor. (Mercedes Sprinter 311CDI LWB) nem egy sport gép de azért lehet vele haladni. váltósofőr nélkül 2700km 1nap 13óra.

000000000

Sziasztok a kephibara tudtok adni valami otletet ?
Lencsek tukrok szijak rogzitve es meghuzva mi lehet a gond ?