Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

guliver83

15%-ig nem szabályoz 17,50%- nél igen!
Lehetséges, hogy az adatlapban is bele van írva, csak nem figyeltem!

000000000

LightBurn (forever) érdekel akkor keres privátba![#vigyor]

guliver83

Azt árulja már el valaki, hogy a Co2 lézer tápja tudja a TTL és a PWM vezérlést ?
Tud valaki egy adatlapot esetleg, mert én mindenhol csak TTL illesztést találok.

MYJG40W

[#worship]

designr

Ezért kérdeztem tegnap hogy milyen vezérlést használsz..de lehurrogtál..

guliver83

De nem figyel mit kérdeztem!
Motor vezérlésre gondolsz?

A lézer táp úgy néz ki, hogy ugyan azon a bemeneten tudja a PWM és TTL jelet is ez érdekes.

guliver83

designr

Lézervezérlőre gondoltam mikor LightBurnt irtad..nem emlékszem mivel hajtod a Co-t..

guliver83

Adatlap szerint tudja, csak kíváncsi vagyok ki mit mond!
Alapban ezekben a tápokban van egy optos leválasztás és sokat mégis leválasztják, de miért?

000000000

Bizonyára tudja. Le is tesztelheted ezt, ehhez csak egy 100 Ft-os áramkörrel 0-100 % közt változtatható PWM jelet kössél a lézer tápegységed vezérlő bemenetére. Ha kell, segítek Neked ebben a tesztben, sőt kipróbálhatsz a gépeden egy lézer képgravírozás alternatívát a Robsy lézervezérlő kapcsán.

guliver83

guliver83

Aki érti az Angolt az tuti jobban meg tudja érteni, mint én a fordítóval!
PWM szabályzás!

frob

szia
előfeszítésről írogat, sinrad csöveknél ez állítható a saját tápjában.

a kínai csöveknél egy külön elektronikával próbálja előfeszíteni, hogy amikor jön a legalacsonyabb jel is rögtön legyen kimenő fény, így tulajdonképen egy kicsit mindig üzemel a cső...
szebb, árnyaltabb végeredményt kaphatsz..

guliver83

Ez nagyon szép!Lightburn programmal!

guliver83

90W CO2 lézerrel készül!

PSoft

[#eljen]

Mi lett a megoldás a PWM-re?