Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

SÖKE dörzsi szivacsot lehet vágni lézerrel?

c2nsu773m

ewssp032s

Üdv mindenkinek, Tihanyi Róbert -tel szeretném felvenni a kapcsolatot, probaltam mailt is kuldeni.

PSoft

Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasnál,ebben a topic-ban:
- #1109-ben ott az email címe(élő).
- #956-ban meg ott a telefonszáma(élő).
[#ejnye1]

ewssp032s

koszonom a tippet, nem irtam volna ha ez az ut jarhato lett volna, a tel. szam nalam kicsong de nem valaszol csak egyszeruen megszakad, az e-mail pedik egyszeruen viszajon, hibajelzessel !

000000000

06 20 530 3596 ez a száma?? ugye..

000000000

Szia!
A telefonszámom stimmel, ahogy tibi7402 írta. Bízom benne, hogy csak valami átmeneti probléma lehetett, nem pedig a telefonom romlott el.
Email címeim: info@jasic.hu, info@weldtechnic.hu, és az info@g2plane.com

ewssp032s

szia !
kuldtem emailt, ket email cimre is, de viszajott. mindket honlaprol copy/paste -el masoltam. Holnap esetleg ismet megprobalom a telefont, hogy beszeljunk. vagy ha nem problema egy mailt az en cimemre amit majd visza tudok kuldeni, hatha ez is jarhato ut.
Udvozlettel
Feri

ebalint

Nem semmi!!!

mfrfj8vv3

Hallihó,

Ilyen típusú, magánimportból származó  
http://www.signdepot.eu/152-redsail-c120-laser-vago.html" TARGET=_fnew>http://www.signdepot.eu/152-redsail-c120-laser-vago.html

100 Wattos lézergép eladó. Gyakorlatilag nem volt használva, épp csak beüzemelték.
Irányár: bruttó 1 500 000  HUF. A gép jelenleg Nagyváradon van, szállításban az eladó tud segíteni.  
Ha valakit érdekel, írjon nekem. A gazdája elfoglalt és sokat utazik, ha van kérdés megpróbálok rá válaszolni. Komoly érdeklődő számára a tulaj is elérhető lesz természetesen.  

000000000

Tisztelt T. RÓBERT ezt a gépet ismered??Tudsz róla írni valamit??

000000000

Sajnos részletesen nem ismerem, az árát korrektnek érzem, ennyiért nem nagyon lehet Kínából sem behozatni. Üdv

000000000

mekkora a munka felülete?  Robi?