Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

rbbhbyvfs

Annyiért engem is érdekelne.... nem néztél el valamit? osztogatás/fosztogatás? font/forint?

ukcge40u

A vízhűtőm a lézerhez még mindig megvan, ha érdekel valakit...

D.Laci

Rábuktunk mint Kukori a műmenyétre...
Beszéltem Tamással nála a font 400ft és 1000font/szet árron jön ki.
Tehát 400.000FT az-az NÉGYESSZÁZ EZER FORINT!!!!

rbbhbyvfs

Lenne eladó fontom nem érdekli? :)))

D.Laci

Gondolom 200-ért veszi.... :)

c2nsu773m

Elnézést reggel még nem működött a fejszámológépem!!!
Nézzetek fel a Made-in-china.com -ra!

juh0557j0

100 Font vagy 1000 Font. Azért az annyira nem mindegy. Azért az Ebay-en szerintem 500-ból is össze lehet szedni a cuccokat ahogy néztem.

c2nsu773m

Üdv!
Úgy emlékszem valaki foglalkozott olyannal ,hogy a CD felső lapjára akart gravírozni. Nem tudom mire jutott de találtam egy programot ami a www.lighscribe.com -on van.
Elvileg DVD íróval is dolgozik, fejjel lefele kell betenni a LIGHTSCRIBE jelöléssel ellátott CD lemezt. Letöltés után beépűl a NERO-ba, ott kell szerkeszteni a képet!
Ha valaki előrébb jut benne írjon, még nem próbáltam!
Meglepetésemre a Google lefordit minden külföldi oldalt magyarra ,kivéve az oroszt.

MoparMan

jó ideje létezik már ez a dolog. nem túl kontrasztos képet ad és hosszadalmas. sőt van a labelflash technológia is. ehez más meghajtó és más lemez kell. itt kékes a lemez felülete és arra ír a lézer. sokkal jobb a végeredmény kontraszt és olvashatóság/láthatóság szempontjából...

000000000

Pár évvel ezelőtt én is belelkesültem ebben az ügyben.
Vettem is egy ilyen írót. Kék és barna színű valamit lehetett venni. A kék talán szebb volt.
Úgy emlékszem, hogy az írón múlott, hogy milyen alapszínű lemezre tudott „égetni”.
Az íróhoz adtak is programot.
Gyorsan felhagytam vele, mert tintasugarassal valódi képeket lehet nyomtatni az erre alkalmas CD, DVD-re.

MoparMan

arany = lightscribe
kék = labelflash

000000000

Ez a forditó tud ruszkit is
http://translate.google.com/#" TARGET=_fnew>translate.google

iezx50gsm

Szia ! Fokti Mihály vagyok a Hobby CNC fórumról és érdeklődtem a vaterán meghirdetett  "YAG-lézer" felől kérdésem lenne, hogy tudnál-e? nagyobb felbontású képet küldeni az email-re kaza511@freemail.hu . Köszönettel Fokti Mihály

000000000

Kinek írtad?????????

besirkyjh

Szerintem csak becsuszott ide valahogy , nagyon magán email-es a fogalmazása .Elöfordul .
[#nevetes1]