Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Lásd, hogy milyen jó vagyok hozzád....
"take apart" a googli kulcsszó, ha legközelebb bajban vagy.

http://repair4laptop.org/contrib/sandisk_128mb_sd_card/sandisk_sd_card_disassembly.html" TARGET=_fnew>ITT

KoLa

[#worship]Kösziii!de nem látom hogy mit kellene tennem ha ilyen brutálisan hátulról szétpattintom?
Az a sárga tolattyú hol van ebben és hogyan vált üzemmódot ha nincs itt? nekem is ilyen van!?!

KoLa

Hát ez tényleg jó kulcsszó! ha valaki szét akar szedni valamit akkor ez tuti!

4um5b65d

Lala, szerintem az a pöcök semmit nem kapcsol a kártyán belül. Ez valami olyasmi lehet mint az 1,44-es floppykon, hogy az olvasó nézi meg, hogy hol áll a pöcök. Optikával talán .
Próbálj meg egy fekete szigetelő szalagot rátenni pöcköt szimulálandó.

KoLa

Ez jó ötlet![#eljen]

bvadkrcds

Ja-ja!
Nem a kártyán belül van a kapcsoló. Az SD-kártya fogadójában nyom meg egy kapcsolót. Amúgy tök jó, hogy vízállónak hirdetik a kártyát… ki sincs öntve gyantával.  

000000000

Nem a kártyában kapcsol, hanem a kártya foglalatban van egy érintkező, amit lökdös.

4um5b65d

Akkor viszont lehet a szig-szalag nem elég. Esetleg benyomhatja a kapcsoló a szalag felületét.

4um5b65d

Hát ezt mondom én is... :)

bvadkrcds

A régi videóknál volt ilyen probléma… benyomta a szigetelőszalagot. Tegyél alá egy gyufaszál darabot és úgy ragaszd le.  

KoLa

Megette a szigszalagot! de már kihalásztam a egy tűvel, most jön a gyufa!

4um5b65d

Keress valami maróst az majd csinál oda egy fix pöcköt. :)

bvadkrcds

Segítek… egy ilyen pöcök kéne neki.    
http://www.electronicsinfoline.com/New/img/news/200809/5984_0.jpg" border=0>

4um5b65d

Most kapcsolok csak.
Ez a pöcök csak írásvédelemnek van ott, vagy nem?
Olvasni miért nem engedi pöcök nélkül ?

bvadkrcds

Olyan, mint a nagy flopi… fordítva is berakhatod. Csak egy lyukasztóval ki kell lyukasztani a másik oldalt is.