Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

keri

PIC-re vannak webszerver alkalmazások, azzal szerintem gond nélkül meg lehet oldani ilyesmit, persze ha tudsz programozni.

Én azonban lusta vagyok. Sokkal egyszerűbb SMS-ben távvezérelni, sima AT kód vezérléssel, és GSM modullal.

Esetleg ha nem kell nagy távolság, akkor valami rádiós modullal pár km. ig működik. A reptéren éppen ilyet csinálnak. Az időjárás szenzorok adatait, rádión lövik át a toronyba a pálya végeiről. Persze van vezetékes kapcsolat is, csak a redundancia miatt kell.

jv7pu3a5p

XPORT XP1001000 -> mikrokontroller
A legnagyobb probléma az IP. Dinamikus IP állandóan változik, tehát ha stabilra akarod fix kell, mert ezek az IP követő oldalak nem a legmegbízhatóbbak.

Robika37

Üdv az Uraknak !

Segítség kellene.
SN 75113 N tip. IC-t keresek ha van valakinek a fiók mélyén esetleg beszerzési forrást ha tudtok kérlek írjatok.[#szomoru1][#szomoru1]
Robika

gvv34f8zw

Ennyire nem vagyok benne az elektronikában, valami  egyszerűbb megoldás, esetleg készen megvásároható? Üdv

jv7pu3a5p

Ja értem. Most van egy hasonló projekt készülőben nálam. Miket akarsz figyelni és mit akarsz vezérelni?

Robika37

Köszi !
Őket még nem találtam eddig ,holnap telefonálok nékik.

Robika

4um5b65d

http://mikrovillkft.hu/" TARGET=_fnew>Itt is találsz.

Jóval olcsóbb.

Katalógus / analóg IC
Kb a lista felénél van.

000000000

Sziasztok Új vagyok a fórumon és egybölegy ki segítséget kérnék.Évekkel ezelőtt vettem egy Magi féle "Profi1 PWM Hobby CNC Vezérlőt" de azóta sem sikerült feléleszteni.Szemre minden jó  motorok jól bekötve és egyik motor sem indul el hanem egy helyben rezegnek. előre is köszi a segítséget!!

4um5b65d

Van egy olyan topic, hogy " Kérdések az M&V Elektronikához".
Oda tedd át a kérdésedet, szerintem a legkorrektebb választ fogod kapni.
Annak a topicnak a drót vége közvetlenül a gyártó piros telefonjára van bekötve. :)

000000000

köszönöm megkeresem Üdv

gvv34f8zw

Szia! Hőmérsékletet és tartályvizszintet, a bemenetek közt legyen analog jel is, kapcsolni elég ha csak relét tud.A webcommander elég jónak tünik, de ha jól látom ez nem tud analóg jel-kijelzést.Üdv

Robika37

[#szomoru1]Sehol sincs[#szomoru1]
HELP...

jv7pu3a5p

Küldtem mailt a fórumon keresztül.