Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

000000000

Azt tudjuk, sőt a Win szoft is Free!
Ezért gyanus...[#bohoc]

000000000

Én itt látom a buktatót:
Gcode Support

On this first release we have only placed support of G00 and G01 codes, all other M or G codes will be ignored when loading the file.
We plan on adding the other codes in newer releases of the software.

If you have Arcs in your Artwork that produce G02 codes when a toolpath is created, then simply spline these to vector points in your Cad software before creating your toolpath and you should get the desired G01 codes instead.

Maximum workpiece

The maximum work piece for the moment is based on our machine which is 235mm X-Travel, 235mm Y-Travel and 75mm Z-Travel.
I know this can be a bit annoying to people using the Processor board on a bigger bed; we will increase the size in the future releases.

Szóval most még béta és szerény, majd ha már mindenki megépítette és használ(gatja) az update pénzes lesz mindkét oldalon (USB-WIN)!

bmejdz9nu

Ja Beta tesztelőket keres... :)
De jó lenne valami... ilyesmi...

000000000

Látja (helyesen) a jövőt! De én inkább egy plugintet szeretnék a Mach3-ba és infót az USB protokoljáról![#finom]
Ez versenyebb helyzetet teremtene és nem abszolút "kiszolgáltatotságot"!

000000000

Üdvözlet! Segítség!

Otthon a riasztóm mozgásérzékelőjét szeretném bevonni egy közlekedő villanyvezérlésébe.

A mozgásérzékelő normál állapotban ugye zárt, mozgáskor nyílik az áramkör.

Tudna valaki egy egyszerűen megvalósítható kapcsolási rajzot küldeni, amivel meg tudnám azt csinálni, hogy a mozgáskor a világítást bekapcsoljam mondjuk 5 percre, majd aludjon ki a villany.  

Előre is köszönet érte.

Üdv
Tamás

juh0557j0

Adnak mindent, csak építse meg valaki, tesztelje és tájékoztassa őket a tapasztalatokról, hogy tudják fejleszteni.

juh0557j0

5 perc az egyszerűen már nem nagyon megvalósítható. PIC-el egyszerű lenne a kapcsolás, csak kell bele egy kis program és be is kell tudni égetni.

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=018&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=280114651194&rd=1&rd=1" TARGET=_fnew>Ebből az 50A-es szabályzóból a német gyerek minden héten elad jópárat... egyre többért... mi ilyet nem tudunk?

000000000

És ez mit csinál?

000000000

Ez valószínűleg egy nagyáramú FET híd végfok
PWM meghajtóval. DC állandó mágneses kefés
motorok fordulatszám vezérléséhez javasolják.
Itt bárki tudna ilyet csinálni, Neked is van
ilyened még a step hajtásodban is, csak nem tud
ekkora áramot.

bmejdz9nu

De itt a nagy áramért veszik... a 15A-es a kutyának sem kellett?!... Meg szépen rá van szerelve hűtőre... olyan szép komplett hatást kelt... és van hozzá "gépkönyv is... tehát kész végtermék!

Kristály Árpád

Hallihó Péter!
Menyiért szokot elmeni?
Ez véletnem Brusless vezérlő?

bmejdz9nu

Nem. "sima" 50A-es motor vezérlő...
50-60 Euro.. között...
Nem tudom mire veszik, de veszik... :)

000000000

Egy ilyen kiválóan alkalmas elektromos
biciklihez. Csak erre már van ilyen gyári
PWM ezeken az oldalakon sokkal olcsóbban.
Péter! Küldtem Neked egy videót más témában!