Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

s73tgf9vg

Egy ismerős adta mert segítettem neki, és egyelőre nincs 10e forintom egy forrasztó állomásra :(

s73tgf9vg

Látom, hogy lehet kapni 5000Ft körül forrasztó állomásokat. Érdemes egy olyat vegyek? Megéri?

s2k5ycubj

Nem kell forrasztó állomás,elég egy régi klasszikus kattogós weller,nincs is annál jobb.Próbálj meg kölcsönkérni egyet,ha nem akarsz sok tönkrement panelt és alkatrészt látni. És a lényeg:gyakorolj,a rossz régi panelek aranyat érnek ebből a szempontból.

s73tgf9vg

Rendben, akkor beszerzek egyet.

besirkyjh

Szia  

Már megint az Ebayon vagy :(
 Hivj fel és adok egy kattogosat kölcsön !
[#falbav]

mxjj54gxi

Szerintem igen.

s73tgf9vg

Ez most kivételesen nem az ebay, magyar boltból a kis rózsaszín Fahrenheit márkájú. Bár az is külföldről jön :( Majd felkereslek, de mindenképp kell egyet vegyek. Ja meg a profi nyák vasalód miatt is keresni foglak :)

9npx2xk89

Tök véletlenül botlottam bele a vonaton neteztem, kerestem eagle-hez tb6560-as library-t (Egyenlőre nem találtam, de majd akkor legyártom és feltöltöm) és ebbe botlottam.
Egy oldalas otthon legyártható. Van kapcsolási rajz is meg brd is, de azt most nem linkelem be, nem tudom hány embernek van itt eagle-ja.
Ez nem saját, de az is hasonló lenne.  

9npx2xk89

Hú de pici lett.

000000000

Más tollaival című előadás.

000000000

Te tényleg ennyire amatőrnek nézed a társaságot?

9npx2xk89

Te tényleg hülye vagy? Mondom belebotlottam, egy oldalas házilag legyártható. Írtam nem az enyém. Én kitenném a szélére a csatikat, és a jumpereket egy sorba raknám.

9npx2xk89

Ezért tettek ki Téged a hobbilektronikáról.

sasi

Feltettem ez idáig nem publikált írást Gemeter Jenő tollából az http://www.sasovits.hu/cnc/irodalom/EKM%202011.pdf" TARGET=_fnew>elektronikus kommutációjú elektromotorokról.
  Ő tervezte a régebben bemutatott http://www.sasovits.hu/cnc/motor/fekpad/fekpad.htm" TARGET=_fnew>indukciós fékpadot, nevéhez fűződik az EL-GO moped, az elektromos BRINGÓ (Margitsziget), a SOLO-DUO stb. elektromos hajtása.  

000000000

Lerosszom a hobbielektronikát az idióta moderátorával együtt!
Egyébként kértem a gyökszit, hogy töröljön!