Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Most vettem a conradnál vékony hegyű hőfokszabályzós pákát cirka 4000 Ft-ért.

Csaby

Ha esetleg tegnap óta nem találtál volna library-t, akkor tessék:
http://cnctar.hobbycnc.hu/Csaby/Eagle/" TARGET=_fnew>TB6560

9npx2xk89

Köszönöm, de természetesen találtam. Iszonyat mennyiségű szabad tb6560-as kapcsolás van a neten, nehéz lesz olyat csinálni ami már nincs meg :-)

9npx2xk89

De persze ettől még köszönöm, leszedem hátha ez más mint amit Én találtam.

9npx2xk89

Mérete ugyan akkora, úgyhogy valószínű ugyan az, de azért köszi, másnak még hasznos lehet.

s2k5ycubj

[#csodalk][#csodalk][#csodalk][#integet2]

svejk

Van egy X gyártótól származó 4 vezetékes rezisztív érintőpanelom és a hozzá való kontrollerem.
A panel kopott, hibás, szerintetek más gyártó szintén 4 vezetékes paneljét hozzá lehet kalibrálni a kontrollerhez?

wcsxp0uxa

Szerintem igen.

svejk

Valóban, az http://www.mscbp.hu/Products.aspx?CategoryID=38" TARGET=_fnew>MSC-sek szerint is.
Állítólag majd mindegyiknek 300-400 Ohm körül van az ellenállása.

s7manbs8

Heló

Ezekben az árammérő IC-kben amelyik unipoláris AC current sensor az miben különbözik a bipolaristól ? Hogy AC 230V áramot szeretnék én mérni az unipoláris az nem jó vagy az az áramot átlehet engedni a negatív ágát is ?

000000000

Sziasztok!

Első gépem építéséhez egy H1 es vezérlőt néztem ki magamnak. Tud esetleg valaki egy eladó példányról?(a hobbycnc.hu oldalon nem él egyik kontakt sem..  [#confused])

000000000

Szia!
Miért nem próbálod meg a fórum "Adok-veszek-cserélek" részénél, azt többen olvassák ilyen célból.. :) Van aki magánban van aki pedig fórumon szokott válaszolni ha van eladó vagy tanácsot adnak ha nincs más..

000000000

Jogos! Akkor próbálkozom ott..

pbalazs

Szia!

Átolvastam mindkét adatlapot, és az jött le, hogy az Allegro meg tudja mérni mindkét irányt, a Silabs csak az egyiket.