Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

rcnn85cxp

Köszi!

mechanikus

000000000

Ha nem jogtiszta az SE, vagy nem tudnád a számát, akkor szólj, szívesen megkérdezem. Úgy is szereti... ;)

3vv2btrhv

Szia Mechanikus
Amit te szeretnél az a LOM technologia !
Googliba ird be és midenre kapsz magyarázatot , amugy aszbolit megoldása is jo .
Tibor

rcnn85cxp

Köszi mindenkinek!
Megpróbálom megkeresni a google-ban.
Mechanikus

rcnn85cxp

Szia aszbolit!
Ha megtennéd, azt nagyon megköszönném!
üdv: mechanikus

dg8n4i8x

Szia nechanikus!

Kicsit elbeszltünk egymás mellett! Azt hittem hogy digitalizált modellről lenne szó, nem pedig rajzoltról. Így tárgytalan amit írtam!

Üdv!
Balu

000000000

Oké, holnap valamilyen formában felteszem a kérdést a Mesternek.

000000000

A mach-ben hogyan használtad a mintavételezési varázslót? Írd már le kérlek, nem jutok vele dülőre. Igaz sokat nem is tudok kísérletezni a véges időm miatt.

rcnn85cxp

szia aszbolit!
sikerült ügyemben eljárnod a mesternél?
mechanikus

000000000

Még nem történt előrelépés, mert egy napos csúszásban vagyok a szerdai ünnepnap miatt. Elfelejtettem...

Jövő héten kedden személyesen is találkozok Istvánnal. Ha előbb nem is, akkor adok választ.

rcnn85cxp

000000000

Elkészítettem végre a végleges tapintófejet a BETA darab után.  
Hova kellene bekötnöm? Visszaolvastam, ahol valaki a port10 + GND- re kötötte. Ez laikusok nyelvén mit jelent? Az lpt kábelem valamelyik része lenne ez?

dg8n4i8x

Szia aszboli!

Célszerű lenne egy optocsatolóval az LPT portod 10-es és gnd lába közé bekötnöd!

Üdv!
Balu

000000000

Optocsatolóm nincsen. Hétfőn tudok venni legkorábban. Milyen típus legyen, esetleg, hogy mit kérjek konkrétan?

dg8n4i8x

4n25 vagy cny17 is jó! Holnap dobok egy rajzot mert most melóban vagyok!  

Üdv!
Balu