Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

yuagaci9g

Denkiki!  
Koszonom a gyors reagalast, az altalad kuldott linkek tokeletesen mukodnek, de ami mar a gepemben van, annak a cime C/..., tobbre nem jutok, on linekapcsolat nelkul megsem tudom megnezni. Es ez mind nemeleg,  mostmar az oldalon a video linkrte kattintva sem indul sem letoltes, sem video!  

Ha megnezed a reklamfilmet, es ezt mindenkinek ajanlom, eldobod az agyad, de a 2D-s gravirgepet biztos.
 Az itt latott video linkje kellene!
http://www.scmsysteminc.com/" TARGET=_fnew>Gravir es kofaragas

pn76ruzzi

Szia!

Amúgy letöltöd az asx-et és megnyitod szövegszerkesztővel. Win alatt teljesen jó a notepad (jegyzettömb). Benne vannak a linkek.

dzsolt

000000000

Lámpás !
Nekes a http://www.xi-soft.com/" TARGET=_fnew>Net Transport nevű programra van szükséged. Ezzel le tudod tölteni a videókat és utána offline nézegetni. Jó töltögetést ![#smile]

pn76ruzzi

Webes video létükre amúgy szép nagy fájlok :-)

yuagaci9g

Koszi, Mindenkinek, kiprobalom, de nem reagaltatok az alapkerdest kivalto videora... Meger egy uj topikot!!

pn76ruzzi

Mert még nem néztük meg :-)

A 8.-at pl nem is fogom, mert 404 :-(

dzsolt

yuagaci9g

Lehet, hogy nem voltam eleg vilagos,
kerlek nezzetek meg es vesezzuk ki!
http://www.scmsysteminc.com/" TARGET=_fnew>Gravir es kofaragas

000000000

...hát, ezt te cnc géppel nem csinálod meg...

Asszem erre születni kell.

Motoros

Jó--jó de legalább tudnánk hogy hogyan csinálják  pl:a tojásgravírt. És hogy tud az a cerka 400 000-t forogni, és minek???

SquirrelTech

400ezret szerintem úgy forog, hogy sűrített levegő pörgeti nem kicsi nyomással, és a sűrített levegő a csapágy is. Gyak. légpárna támasztja a tengelyt. Más csapágyat én se tudok elképzelni, ami ekkora fordulatnál bírná.

yuagaci9g

Elgondolkoztam ezen a fordulatszamon es rajottem, hogy kell.
Van nekem egy sved marofejem, 16mm-es, tudjatok, az a sok rovatkolt, most nemjon a neve, na! Szoval ennek a csomagolasan irja az ajanlast, miszerint:  min 150000, max 30000 rot/min.
Ha ezt atszamljuk egy 1mm atmeroju marora, min 240000, max 480000 ford  a jo!
Nagyon gondolkodom, vennek egy ilyen turbinat!
Ezen az oldalon, ami megfogott, nem is ez volt, hanem a komegmunkalas, ami itt egy egyszeru homokfuvo, (Al szilikat, a kozelben  gyartjak, van vagonszam) segitsegevel letrehozhatsz valamit, ami ezer evig megmarad. Es az ujitas csak annyi, hogy egy lagy sablonnal takarjak a ko feluletet, amit a homok nehezebben tamad. Itt jon a kepbe a foliavago, hogy ne rendeld a meregdraga  amerikai vizzel kimoshato foliat.
Van e valakinek otlete egy homokfujo fejre?, nem lehet nagy szam. Eben a temaban meg jol johet a vizes fujas, ami magasnyomasu automoso pumpara kototott homofjo, kabin nelkul dolgozik, nem keletkezik por! Gondolkozzatok el ezen kicsit!

000000000

Szia Lampas!
A homokfújó ahhoz hasonlóan dolgozik, mint az injektoros gázégő, csak a fúvókát, ami olyan kialakítású, mint a gázégőnél (Laval fúvóka),csak méreteiben kisebb és a belső fúvókában 6-10 bár nyomású levegő van. A fúvóka ezen részét igen kemény acélból szokták önteni mert nagyon kopik. Ha  vársz pár napot készítek egy rajzot róla, hogy öntvénytisztításra milyet használnak az öntödékben.

yuagaci9g

Kalmus'
Hat persye, az ontveny tisztitas, hogy nem ugrott be'  
mekkora atmeroju a fuvoka?.., mert en vidia esztergakes , tudod, az a cserelhetos 2.5mm-es, kicsit konuszos likara gondoltam barkacsilag,  mit szolsz?
A videon, azthiszem a homok valami lebegtetos tartalyban van, de erre is lenne otletem. Ha lattal ilyet, ne kimelj! Varom a rajzot, estleg linket.

Most elgondoltam, hogy tuljdonkeppen kitalaltuk a vizvagot, ha ezt az egeszet cnc-sitjuk es adunk neki vagy 350 bar nyomast, a fuvokat rubinbol megesztergalom, es mar kesz is. :-)

3vv2btrhv

Szia Mindenki
Nagyon jo nyomon jártok "járunk" a homokfuvo ugyben . Nekem üzleti kapcsolatom van homokfuvoval , mert a restaurálásra váro kereteket én homokfuvoval tisztitatom  meg.
A vizes vágás meg nem lehet ojan bonyolult mert nagyon nyomul .
tibor