Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

HJózsi

A fehéret a nagyobbak, de számít a körömlakk rajtuk .. :)

bmejdz9nu

"Egyesek" azt hiszik, hogy az oroszoktól vetttem Gecko "SERVICE MANUAL"-t... [#smile] Mehet tovább a topik... :)  
Mire megyünk... mert minden érdekel... Ettől függetlenül, hogy van belőle elegendőm (egyenlőre :)!

bmejdz9nu

http://www.irf.com/technical-info/documents.htm" TARGET=_fnew>IRF - Design Tips ::::::::http://www.irf.com/product-info/fact_sheet/fs8464.pdf" TARGET=_fnew>IRF - Motion Control High Voltage IC Product

HJózsi

Hogy kerültél az alkímia em bugyrába, a szigoruan titkos kotkotkom információk tárházába? Nem félsz, hogy eztán mindenki high power servo végfokot fog gyártani 100-as napi szériában + 1001 féle hungarian kontroller lesz az eBayon???  

[#hawaii]

De igazad van, be kell indítani a ki tud nagyobbat meghajtani versenyt ... Még hasznod is lehet belóle... [#kacsint]

HJózsi

HJózsi

bmejdz9nu

Ezek is "csak mikrocontrolleres" vezérlők... Azaz lusta volt forrasztani a "szervógyáros" ... :) és még pofátlanul drágák is...
De kell egy "szervógyár" Ausztráliának is... végül is elég nagy ország hozzá...:) azaz nagy piac.

De tényleg... tartsunk majd versenyt... ki bír nagyobbat hajtani... [#smile] Ez vinné előre a dolgokat...

000000000

Szvasztok!

Értem a célzást Józsi, én nem mondtam hogy bármi is titkos lenne csupán, hogy nem asszisztálok a dologhoz. A múltkori esetből okulva ezen a fórumon ha lehet, kerülöm a segítségnyújtás minden formáját, nehogy valakinek az érdekeit megsértsem. [#sniffles]
Tudom, hogy nélkülem is megoldjátok, ez nem téma.[#hehe]

bmejdz9nu

Most viccelsz? "kerülöm a segítségnyújtás minden formáját, nehogy valakinek az érdekeit megsértsem"...
Látod, hogy tanakodunk...pl. most azon hogyan lehet pl. egy FET-et "szépen és szabályosan" meghajtani...
Akinek az érdekit sérti az úgysem szól hozzá...

svejk

" kerülöm a segítségnyújtás minden formáját"
Érdekes kijelentés...nemigen egyeztethető a fórum szellemével.
Akkor mi a célod?  
Gondolom nem a tanulás, mert Te az eddigi hozzászólasaid alapján teljesen profi vagy.

7vpav5d32

szegény István nem is tudta, hogy kigyót elenget a keblén [#nevetes1]

bmejdz9nu

A Dead Time-ról beszélsz?

000000000

Svejknek:

Itt már nincs célom, ez kiderült fél éve, a tanulságot akkor leszűrtem.
Igen szakmámban profinak érzem magam, mégha ez nagyképűen is hangzik, de mindenki tanul mint a jó pap..

Varsányi Úrnak:

Csak azért szóltam hozzá eredetileg ehhez a témához, hogy Tibornak gratuláljak. Aztán láttam a további topic fejleményeket és elkezdtem irogatni megfeletkezve róla, hogy ezen a fórumon ezt nem szabad, ez számomra kiderült kb.fél éve. Szóval elragadtattam magamat, de most elkussolok újra pár hónapra.

Addig is üdv. mindenkinek és jó munkát és hobbyt![#vigyor5]

svejk

svejk