Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

jani300

Ma már nem bogarászom ,de holnap leírom a típust . Bontottam néhány enkóderest , nagyobb nyomtatókból , amióta tudom egyáltalán micsoda is .

s7manbs8

Jó, mutogasd meg kíváncsi vagyok rájuk. Nekem is SMC vezérlőm lenne, ha az el bír hajtani egy ilyet.

PSoft

Nálam az SMC terminal,valamiért nem jött be.
Nem tudtam kommunikálni vele a vezérlőkkel.
Pedig,tetszett volna a beépített motor tesztere.:)
Aztán,...hagytam a fenébe az SMC-t.
Előtte is,(meg utána is) a Windows Hyper terminálját használtam.
Azzal semmi gondom nem volt eddig.

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/DSSC-ablaktorloszervo/adatk%e1bel/servo%20setup_0%20dssc.txt" TARGET=_fnew>Ott,ugyanazok a portbeállítások,mint amint lentebb írsz.

jani300

model YA-070
DC 24V
5E1.5
YAMAMOTO ELEKTRIC CORPORATION
próbálj rákeresni
stk6875 a vezérlője ,megvan a vezérlő panel is .

PSoft

jani300

s7manbs8

Ne de melyik, mert van abból több féle is.

s7manbs8

Na pont ott megleltem én is.

jani300

kb 56x56 a felfogatása ,kb 57 hosszú plussz az enkóder  
más nincs rá írva

s7manbs8

Ezeknél a lengyeleknél is minden van.

s7manbs8

Ami nekem van az dupla annyi hosszú kb szélessége meg hasonló, akkor ez 100W inkább, ami itt van.

jani300

jani300

Akkor az enyém kb 50watt ?
24V X 2,4A ?
Mire lenne ez elég ?

000000000

Köszönöm a segítséget, nálam is hasonló gond lesz.
Ez a hyper terminál valahogy kínai nekem, vagy szóra bírom kozo programját, vagy hagyom a francba az egészet :)

PSoft

A YA-070 re nem ír enkóder adatokat.
De ott van kicsit lejjebb a   http://www.akcesoria-cnc.pl/?menu=produkt&id=981" TARGET=_fnew>YA-071-es közel ugyanazokkal a paraméterekkel,arra 200-as enkódert ír.