Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

000000000

marómotornak nem lehetne használni frekiváltóval?

bmejdz9nu

Nem. sajnos... már futottam köröket... de olcsó volna...
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=004&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=140110291697&rd=1&rd=1" TARGET=_fnew>Nézd meg ezt... Ha valami HF... akkor a csillagos ég...

De majd leírom amit tekertek itt a soproni motor gyárban milyen jó lett... és foly köv..

Szalai György

Azért ez bazi nagy nem?
5kW-os marómotort talán még a Pügmalionhoz is tulzásnak tartok.

bmejdz9nu

Méretben nem olyan nagy...nézd meg...  
megkérdeztem, hány kiló... várom a választ...

Szalai György

35cm hosszú, 5cm-el hosszabb, mint egy A4-es lap.
A 13X15cm már nekem is baráságos méret, de elégnek tartok fele ilyen hosszút és 2,5kW körülit.
Bár ha 20cm átmérőjű soklapkás marófejjel dolgoztatják, pláne ragacsos anyagba és ugye áttétel nélkül akkor indokolt is lehet az 5kW.
A Bosch 1300W-os marómotorom 82mm átmérőjű CMT bittel úgy vágja a fehérkőrist meg a tölgyet, hogy 10Hz-et nem esig a fordulat hangja. Igaz, hogy elektronikusan fordulatszám szabályzott motor, de itt sincs áttétel.

bmejdz9nu

szerintem pár száz watt is elég... de ez majd a marómotor topikban...
A linkelt "PERSKE ELEKTROMOTOR FRÄSMOTOR": 6,8Kg...

000000000

Heló Péter
Úgy gondoltam,hogy a beígért videót felrakom óriáslevélként ha megadnán az email címedet.
Tisztelettel Berti cnc

bmejdz9nu

Mail ment... "szép nagy ládám van"...
De ide is felrakhatod:
CncTar.HunBay.com 10G tárhely.ű
... van még 5Giga hely...

D.Laci

000000000

Előzetes:
http://www.hobbycnc.hu/CNC/Profi2/Profi2S/Profi2S%20045.jpg" border=0>
Profi2S Szervo Vezérlő...

bmejdz9nu

Elsőre... hát igen a panel "szokásosan" szép! Gratulálok! Várjuk a további infókat!

Mert ugyebár ha már a "termék" tökéletes akkor most vagy a háromnegyedénél... :)  
... Még hátra van a dukomentáció és ismertetés!   [#wave]

000000000

Köszönöm!
A dokumentációk összeállítása folyamatban van (nagy meló az is...)!

bmejdz9nu

Közbe "csepegtessél" valamit róla... "Voltokról, Amperekről" ...

000000000

A baloldali Szervó menük már élnek, csak fotók még néhol hiányoznak!
Ott mindent meg kell találnod (remélem így is van)![#smile]

bmejdz9nu

Na most kezdtem olvasni a leírását....
Ez ha tényleg minden (szervó jellegű) motorral fog menni az egyedülálló! Ilyet még egy szervóról sem olvastam!!!  
Mert akkor megvan a "részletfizetés" kedvezménye is :)
Azaz először "ablaktörlő motor" aztán bontott gyári szervó... :)
Akkor ez egy igazi "Hungaricum" lett !!!