Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

svejk

Pedig biztatlak...Mit veszíthetsz?
Ja időt...

bmejdz9nu

[#vigyor3] Szívesen elküldöm neked ezt a "szaggatós" amcsi szélgenerátor motort tesztelésre...

000000000

Ja értem... fékezve... úgy igen ha elg nagy a fék!  
A csillapítás lehet villamos és mechanikus is!  

Ezt egyébként én írtam, csak Péter hamisít![#rinya]

000000000

bmejdz9nu

000000000

Kár.. nincs külső encoderem, tesztelni meg csak együt tudom!

bmejdz9nu

bmejdz9nu

Hű ha... Tibi elnézést... dupplán volt és gondoltam... és ... elnézést... mindkettő eltünt egyszerre...

svejk

Tudunk mi itt a forumon hülyeséget kitalálni :)
Teljesen egyetértek a leírtakkal, azért írtam én is hogy azért nem 2-3 kommutátorszeletessel próbáltam.

svejk

Tudunk mi itt a forumon hülyeséget kitalálni :)
Teljesen egyetértek a leírtakkal, azért írtam én is hogy azért nem 2-3 kommutátorszeletessel próbáltam.

svejk

Ne kavarj Péter!
most az enyém lett duplán:)
Tessék visszacsinálni !

svejk

Azt úgy kell, (copyright D.Laci) hogy szembefordítod egy encoderes motorral és egy kuplunggal összekötöd őket. És még akár fékezni is tudod az encoderes motort rövidre zárva. :)
Csak a kuplung merev legyen, tehát ne kuplung legyen hanem fix kapcsolat

bmejdz9nu

Nem én csinálom a dupplákat... de mint látod megszüntetni sem tudom...
Elugrott a Tibi45 hozzászólása amikor a kettő egyforma közül egyiket ki akartam venni...
Tehát ilyet többet nem próbálok....
Hüle a rendszer... amikor gyorsan irunk néha dupplázódik...
Az előbb István nevében írtam... (megint)... de azt már kivettem...

svejk

Nem külön fékre csak üzemszerű állapotra gondolok

000000000

Péter, Te egy varázsló is vagy?:)
Még ilyet, na mindegy, semmi gond.
Ha nem gond, mégegyszer nem írom be a
"bepattanási tényezős" gondolataimat.