Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

A harmadiktól is, csak attól egy lépéssel később...

000000000

ArtCAM 2008 sp5  
AprendizCaligrafico.ttf bezárodik ac!
BURGOYNE.TTF és a DEEPWOOD.TTF nem kezeli le!
a corel megeszi öket az az lehet velük irni corelbe mind a három betütipus!
most meglesem más progikba is aspire.... vcarve!

000000000

Az aspire a AprendizCaligrafico.ttf kezeli normálisan
BURGOYNE.TTF négyzeteket rajzol minden karaktere szoval a kezelés nem okés!
DEEPWOOD.TTF meg no text ir egy ablakban!

Rabb Ferenc

Csak a nagy betűk működnek. Nyomd a Shift-et vagy a Caps Lock-ot és akkor nem négyzetet ír

may47wb

Köszönöm mindenkinek!
Akkor az ilyen "problémás" betűtípusokat corelbe át tudom formálni, mondjuk DXF formátumba?
Sok ilyen betűtípus van ami tetszett és nem tudtam használni, nem csak ez a három.  
Szóval érdekelne a jó és egyszerű megoldás.  

000000000

ne add fel ilyen könyen megnézem még öket egy font masterel hátha valami roszul van beálitva a ttf formátumba!
amugy az office 2003 is gond nélkül kezeli mind a 3 betutipust!:)

may47wb

Persze ezeket kipróbáltam 2007-es office, meg 1-2 szövegszerkesztőbe és működtek gond nélkül.  

000000000

igen corelbe dfxkén is átviheted acbe müködik a dolog ![#taps]
http://cnctar.hobbycnc.hu/mambablack2009/vegyes/MAMBA.jpg" border=0>

43pbwjg8s

TE MAMBA!!!!!!
Beszéjjünk már egy kicsit magánban.
Én nem tudom megnézni ASPIRE-ban! Pedig de megnézném!

VViktor

Valaki segítsen kérem. Stl fájlból mivel tudok csinálni art-ot vagy rlf-et?

7vpav5d32

VViktor

Köszönöm neked.De ha hiszed ha nem kb egy órán átkerestem az import lehetőséget,és nem volt sehol.Most hogy mondtad egyből meglett.Köszi.

000000000

may47wb

Köszi a próbákat!
Akkor utána nézek ennek a corelnek.
Erről ez jut eszembe "azért jó a számítógép, mert meg lehet vele oldani olyan problémákat, amiket nélküle nem kellene." :)

43pbwjg8s

Ki sigazítás a 3D modellen. Z depth és már kész is. Ha valakinek a görögökhöz van undora.

http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/ARTCAM/Gorog1.JPG" border=0>