Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

motion

Köszi mindenkinek a segítséget.
Akkor megpróbálkozok vele...

Motion

may47wb

Nekem (lentebb volt róla szó) néhány betűtípusnál csinálta ezt.

43pbwjg8s

Olyankor szokott ez előjönni, ha az előre beállított munkaterületed kisebb mint az amit be szeretnél hozni.
Tehát mondjuk egy 1024x768 as felbontású munkaterületre be akarsz tölteni egy 1600x1200-as felbontású bitmap-et.
Ezt a bitmap esetében nálam is csinálta, de ha figyelsz elkerülhető.
Reliefnél nem próbáltam.

Sima tiszta megnyitásnál nincs ilyen problémám.

LEgalábbis eddig nem volt.

AC2008-at próbálgatok.

zyg3siamw

Sajna odáig nem jutok el,mert a "gyári" példákat sem nyitja meg(rlf kiterjesztésűek).Tehát minden gyári beállításon van ,friss rendszer,directX frissítve,Win7 jogtiszta,felfrissítve stb.Ugyanazon a gépen Xp alatt minden rendben van.Elképzelhető,hogy a videókarit nem szereti Win7 alatt(Intel Gma950).

motion

János!
Nekem is van vagy két ilyen cifra betűkészletem, és u. ez a hibajelenség.
Csak nálam úgy jelentkezett, hogy mikor már teljesen készen voltam a tervezéssel és jött a betűtípus választás, akkor dobott ki.
Egy jó 3/4 óra meló szállt el. :-(
Azóta sűrűn mentegetek...:-)  
A laptopra felraktam ma az AC-t. 2008-Win7 és úgy néz ki semmi gubanc. Az asztali következik...
Köszi mindenkinek.

000000000

egy ilyen kiss szervipack az oprendszere sok bosszuságot megold az esetleges kezelö modulok hiányára az oprendszerböl amit néha az artkam a felépö müködési hibái jorészt ebböl adodnak!
http://download.microsoft.com/download/1/1/1/1116b75a-9ec3-481a-a3c8-1777b5381140/vcredist_x86.exe" TARGET=_fnew>vcredist_x86

tfpk6pks3

Telepítsd újra, akár többször is. Nekem bevált.

tfpk6pks3

http://cnctar.hobbycnc.hu/%cdj%e1sz/K%e9pek/California%20Hussars3.jpg" border=0>

43pbwjg8s

A multkor néztem, gyönyőrű további emblémáik vannak.
Ezt nekik csináltad, vagy csak magadnak?

Szép munka.

tfpk6pks3

Megrendelés volt...
Mindjárt kész a darab is, majd feltolom az ezt készítettem-be

nffab2gnr

Sziasztok!
Használ valaki a fórumozók közül ArtCAM Pro 9.021 Built jul.21.2006 verziót.Úgy gondoltam,hogy lefelé kompatibilis a 8-as verzióval,de ezek szerint nem ,mert az azték naptárt nem nyitogatja.Esetleg kis segítség akár priviben,talán KisKZ Úramtól:)))

43pbwjg8s

Ejj Kend!

Nem teccik figyelni.. Lentebb pedig írtam:)
Sajnos csak 2008 van nálam.  
Nem is tudom.... Érdemes fentebb lépni?
Ha igen talán megpróbálom én is.
Ne haragudj, hogy nem tudtam segíteni!

43pbwjg8s

Pedih a formális logika szerint tejesen igazadnak kellene lenni a lefelé kompatibilitásban.
De... Volt nekem is olyan, hogy nyitottam (éppen ezt), de nem volt hajlandó.... Megállt az AC.
Utána már többet soha nem tudtam megnyitni. Le jellett ujra töltenem.

Érdekes dolgok történnek néha....  

Azóta min dupplán mentek két névvel mindent.
Volt, hogy elkezdtem kidolgozni egy alakot, és az utolsó mentéskor a fenti jött elő.
Kezdhettem ujra mindent előlről. :(

nffab2gnr

Önmagával működik,azaz BMP ,JPG,vector, stb,art...mindent megcsinál,szerszámpályát generál jön-megy,de ezek szerint régebbi dolgokkal nem foglalkozik.Megírhatom egy CD-re ha gondolod Neked is ,ha van időd gyötörheted.

000000000

AC próbálkozás;

http://cnctar.hobbycnc.hu/ALFA_GRAVIR/3dgrav/scooby/scooby%20original.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/ALFA_GRAVIR/3dgrav/scooby/scooby%203d.jpg" border=0>