Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

svejk

Ha Íjász nem rakja be tegnap az A és B betűt sosem jöttem volna rá hogy a Tiéd egy C betű.
Az én agyam túl sarkos az ilyen dolgokhoz :(((

000000000

ArtCam tanfolyam!

A közeljövőben ismét lessz hatvanban, 2 napos ArtCam tanfolyam.  
Akit érdekel, előzetes jelentkezéseket várok magában.  
Nevemre kattintva minden elérhetőségem megtalálsz.
Szokás szerint hétvégén lessz.
Szállást tudok biztosítani igény esetén.
Pontosítások később.  

Danibá.

s7manbs8

Vagy legalább világnyelvet. :)

43pbwjg8s

Nincs semmi baj a Te agyaddal Svejk!
Egy anyagból dolgoztunk, de Íjász furfangos volt mert ezt a C-t inkább Ő sem tette ki. :)
Nekem sem tetszik.
Bár.... biztos a kidolgozással lehet emelni a felismerhetőségén. Nekem ez most ilyen felismerhetetlen lett.

s7manbs8

Ez egy holdon úszó bálna nálam, na ez is művészet, ha ilyeneket lehet kinézni belőle. :) Az a művészet, amibe mindnet bele lehet magyarázni, látni... [#circling][#circling]

000000000

Dehogy bálna! Ez Tengerecki Boldizsár: Szántóvető paraszt délben című munkája. Rögtön felismertem! [#crazya]

me3ua0a6

Ismeri valaki az "ArtCAM Insignia"-t?
Tudna mondani róla pár szót, ismertetőt?
Gondolom magánban illene. Köszönöm!

may47wb

Az ac-m hibája lehet ez, vagy egyszerűen nem tud minden betűtípust kezelni? Valakinek ötlete vagy tapasztalata?

000000000

operácios rendszeröl értelmezi az artcam is milyen betükészlet van a közelébe!
ha az operácios rendszer sem tudja normálisan kezelni pl megjelenitési gondok adodnak lehet frisiteni minden nyelvtipusra és érdemes is idönként ezt megteni!
corel font managere a lekönyebb meg oldani ha mincs instal verzio az az fon..ttf kiterjesztésben elérhetöel bizobnyos karakterek vagy egyedi betütipusok!

43pbwjg8s

János!
Én ezt ugyan nem tudom, de ezek a betűtípusok milyen félék? Truetype fontok mint a többiek?
Azt akarom mondani, hogy van valami amiben különböznek a jól kezelt "működő" fontoktól?

may47wb

Teljesen szabványos ttf.  
Kezeli minden, csak az ac nem.  
Nemsokára másolok fel párat amivel gondom van.

may47wb

A corel-t még nem használtam...
Most csak arra lennék kíváncsi, hogy a ac szórakozik e, mert más gondok is voltak vele.

000000000

Mutass valami hibát hogy az AC miket is produkál a selejt betű típusoknál!

may47wb

Másoltam be 3db betűtípust http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/" TARGET=_fnew>IDE
Kiválasztom a betűtípust, és amikor gépelném be a szöveget egyszerűen leáll az ac. Kiír egy ilyen "Main executable működése leállt"  üzenetet és keresi a megoldást a windows, de persze nem talál.

Rabb Ferenc

Padlót fog mind a kettőtől. [#nemtudom]