Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

svejk

Mint írja az ACS306 viszi, ezt lehet venni a http://www.t2cnc.hu/" TARGET=_fnew>Klavio kft-nél.
De vajon ki lehet az eladó?  
Nagy valószínűséggel fórumolvasó lehet....

D.Laci

Nagy 120db.
Közepes 100db.
Kicsi 85db.
Ár alatt apróbetü. :)

svejk

Aha, 3 méretben is van. Vajon hány darab lehet neki? A legnagyobbat saccolom úgy 50-100W-közé.
A legkisebb meg kis cuki, mini gépre ideális leghetne.

svejk

Nem is apró a betű, csak vékony. :)
Nincs rajtam a szemüvegem :(

ht0cjk58i

Helló svejk.
Persze azt olvastam én is, hogy megy AC306.De teljesítmény stb érdekelne.A méreteit nézve nem nagy, de a szervók elég nagy teljesítményűek a kis mérethez képest.Bár az ára így is korrekt.Pár darabra szerintem vevő leszek.

svejk

Arra azért kíváncsi leszek ki fog neki adni egyben a FET-ekért 78 rudit...

ht0cjk58i

svejk

Az elektronikai alkatrészek nagy tételben eladhatatlanok, a kereskedők szóba sem állnak az emberrel, a nagykerek meg főleg nem.
Egyszer fél év alatt tudtam eladni 60000 márkás LED-et, ezresével, a végén 1 Ft/db-ért. A bolti ára akkor 35 Ft volt. Nem kurrens alkatrész volt, napi fogyócikk.

svejk

Kár hogy nem jár közénk, vannak jó cuccai. Csalogasd ide. :)
(légyszi használd a válasz gombot! A válaszolni kívánt hozzászólás jobb felső sarka)

D.Laci

mikipm  
Pekári Miklós  

E-mail cím: mikipm100 kukac gmail pont com  
Telefon: 0036204116025

svejk

Ha tudsz vele magánban értekezni, akkor a legkisebb darabszámára is kérdezz rá légy szíves.

svejk

No? Talán vettél tőle valamit, vagy csak a google?
Egyébként köszi!

ht0cjk58i

Szerintem 1 db is vehető.Most kérdeztem tőle, hogy az AC306-osal volt-e próbálva,ill. milyen telj. lehet a nagyobb motor.

000000000

A Farkas Ádám-féle Mavilorban ha 2000 vonalasra cserélném az enkódert, a vezérlőt utána lehet állítani?
Tényleg, mennyire könnyen lehetne beleillő 2000 vonalas enkódert találni?

ht0cjk58i

Ja a magán csak vásárlás után lehet,előtte nem mert ki tiltanak.