Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

Tudna valaki segíteni Yaskawa SGDH sigma II 08AE
1CH bekötésében?
Egy bekötési rajz kellene , a gyári megvan de nem igazán bírom értelmezni!!!
Előre is köszönöm!!!

sanka74

igen tudom...de nem én tetem bele, ez a céges gépünk...

Farkas Ádám

Kötöttem be mostanában párat... keress magánba,  

c2nsu773m

Tudna valaki segíteni Yaskawa SGDH sigma II 08AE
1CH bekötésében?
Egy bekötési rajz kellene , a gyári megvan de nem igazán bírom értelmezni!!!
Előre is köszönöm!!!

c2nsu773m

Farkas Ádám

Kötöttem be mostanában párat... keress magánba,  

ht0cjk58i

Helló Tomi,ma délelőtt otthol leszel?Ilyen vezérlőket használnak az SCM gépekben is azt meg ismerem, talán tudok segíteni.

c2nsu773m

c2nsu773m

Az X és Y tengelyeknél ha az egyik híbára áll és azt szeretném hogy a másik tengely is azonnal leálljon akkor az ALARM kivezetéseket csak egyszerűen kössem össze a két vezérlőn?
De van +ALARM és -ALARM, Yaskawa vezérlőről van szó.

ht0cjk58i

Helló Tomi,ma délelőtt otthol leszel?Ilyen vezérlőket használnak az SCM gépekben is azt meg ismerem, talán tudok segíteni.

svejk

Azok földfüggetlen kimenetek, kösd őket értelemszerűen sorba és vezesd vissza a mozgásvezérlőd E-stop vagy tiltó bemenetére.
Ezek a kimenetek optocsatoló tranzisztor kimenetei, felfoghatók NC (normál esetben zárt) érintkezőnek.
Persze a polaritásra figyelj.
De ezek a dolgok szépen le vannak írva a manual-ban.

c2nsu773m

Az X és Y tengelyeknél ha az egyik híbára áll és azt szeretném hogy a másik tengely is azonnal leálljon akkor az ALARM kivezetéseket csak egyszerűen kössem össze a két vezérlőn?
De van +ALARM és -ALARM, Yaskawa vezérlőről van szó.

c2nsu773m

Aha....
Lassan elektromérnök leszek...

svejk

Azok földfüggetlen kimenetek, kösd őket értelemszerűen sorba és vezesd vissza a mozgásvezérlőd E-stop vagy tiltó bemenetére.
Ezek a kimenetek optocsatoló tranzisztor kimenetei, felfoghatók NC (normál esetben zárt) érintkezőnek.
Persze a polaritásra figyelj.
De ezek a dolgok szépen le vannak írva a manual-ban.

svejk

Ja, és figyelj hogy 20 mA-nál többel ne terheld, mert küldheted nekem javításra :)