Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

yb8iik8sz

yb8iik8sz

Sziasztok!
Tud valaki segíteni CrazyBump Professional-ban?

43pbwjg8s

tyűűű! Alakulsz ám te is!
Mi volt a nyersanyag? Sima kép?

000000000

szia barátom!:))ez már igen!:)))sok ilyet csinálj még,és ne kérdezz butákat,mert ez amit látok szuper profi!:)))gratulátion!:))))

yb8iik8sz

Ksznm.
Majd még egy pár teszt, azt mondom a technic. És max 1 hour. De most a gereblyémel van táncórám. Tud valaki segíteni, hogy kell profi diópácot csinálni?

000000000

hát le a kalappal,és most már hiszek neked!:)))a pácot barátom,a dio zöld ,de megszáradt héjábol szokták csinálni,de van még más pác is,pl.az érett bodza bogyot kifözöd,és tartosito szerrel elteszed,és nagyon szép tonusu pácot kapsz belöle!

000000000

igy e Pál!héj lebont,forro viz és kész.de alkohol is kioldja a pigmentet.http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00644.JPG" border=0>

000000000

minél töményebbhez,sok héj,és kevés viz!de mindenképp forrald,és utánna tartositsd,mert meg penészedik!ugy ahogy a nagyi szokta a befötöt!:)))

43pbwjg8s

Komám!
Agyon fognak csapni!
Vidd át a témát a semlegesbe! :)

43pbwjg8s

Vagy belefér a vegyi receptekbe is. :)

000000000

sanka74

sziasztok!A régi asztalosok a dió leveléből, zöld héjjából főztek diófapácot,ez tényleg diópác,a baj az vele hogy elég világos tónust ad.A mostani pácok már csak festékek,por és folyadék formában lehet beszerezni különféle színekben.A dióbarna színű pác porból (ami általában egy kis zacsekben kapható)van belőle szeszben és vízben oldható változat is.A zacsekra rá van írva hogyan kell bekeverni,de a vizeset ugy csináld hogy a zacsek tartalmát kb 1,5 deci forró vízbe feloldod,oldódás után pedig denaturált szesszel hígítod addig amig eléred a kívánt árnyalatot.(több denszesz=világosabb szín)Én asztalos vagyok,én is így csinálom a fa pácolását,a szeszpác mélyebbre beszívódik,kevésbé érzékeny a felületi szennyeződésekre(zsír),de azért tökéletes,keresztkarcoktól mentes felületet kell előkészíteni.

000000000

sanka74