Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

én fát csak min.kétélűvel marok,mert a marom fordulata kevés lenne az egy élhez fában.egyébbként nagyobb sebességel tudtam marni ezzel,és nagyon jol érvényesűl hogy borotva éles,és szinte "harapja a fát,és nagyon nagy felbontásban is szépen mar.láthato hogy milyen szép konturos az egész!remélem még van belöle????

000000000

nem rossz barátom,nem rossz!:))ughy látom te is mérgezést kaptál?:)))figyusz,mikor mozgatod az ábrát,akkor az orr,kiemelkedik a sikbol,vagy csak a foton látszik ennyire 3d-nek?

000000000

szép,és nagyon szép a minta,és a felűlet!a bűkkel hogy vagy megelégedve?nem probáltam még,és kiváncsi vagyok a tapasztalatodra.

000000000

hát ez inkább olyan sarok elem lenne,pl. képkerethez vagy dobozhoz.orához nem igazán tenném,mert nem elég mély a mintázat.köszönöm Bodi!te hogy állsz barátom?csinálhatnál már te is pár szépet!

000000000

uraim,KisKZ,sajnos beteg lett!artcam baktériummal fertőzödött,és elöre láthatolag,hiányozni fog köreinkből!:))))

tfpk6pks3

tfpk6pks3

Már megint szórakozik velem ez a fórum motor, vagy mi.
Most megpróbálom mégegyszer leírni, amit az előb, mert már pár perce nem jelenik meg... De most óvatosabb leszek és küldés előtt, kirakom a vágólapra...
Természetesen látszik az orra, akárhogy forgatod.
Meg lehetne szebbre is csinálni, csak nem akartam több időt feleslegesen rápazarolni.
10 percbe ennyi fért.
A bükk sajna nem minden mintát ad ki szépen, de szépen lehet vele-benne dolgozni és egy kis olaj, vagy pác, csodákra képes...
Én szeretem.

tfpk6pks3

Nna, úgy látszik, csak választ nem tudok írni.
Még jó, hogy másodjára, tényleg kiraktam a vágólapra....[#falbav]

000000000

tudok jo áron műszáritott osztrákot venni,és 300mm szélesben,de nem őlők lovét bele,mig nem kapok hozzá szakmai megerősitést!:))köszi!nincs más képed,portré amit csináltál már?és ezt szimplán artcammal hoztad ki?

s7manbs8

Igaz még nem készítettem el, de gitárt akarnék kifaragni majd, ha egyszer eljutok odáig. Képet sajnos nem tudok még mellékelni ezért.

000000000

tfpk6pks3

Ezt nem hiszem el!!! Már megint írhatom mégegyszer... sőt most harmadszor...
Csak azt használom.
Jövö héten -elvileg- kész leszek egy nagyobb lélegzetűvel, majd felteszem.
Üdv

tfpk6pks3

Hiába... három a Magyar igazság...

000000000

sajnos a tehknika ilyen,és én is szivok a flash animácios reklámok miatt,mert folyton megjelenik,és az irásom nekem is oda vész!jut eszembe,a másik hobbid az ijjászat,és készitel is ijakat?

tfpk6pks3

Nem, íjat az egyik barátom készít. Én edző vagyok. A versenyzést, már abbahagytam, Mindenre nincs idő... sajna.