Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

rosszból nem nehéz építeni palotát hidd el, csak el kell menni az északi sarkra, ott jól megfagy és olyan kemény lesz, mint a kő.

Ilyen női képet meg úgy lehetne, hogy csinálnánk egy 2 méteres lézerszkennert és egy igazi anyukát alátennénk, és beszkennelnénk, persze nem szabadna neki közben meg se mozdulnia, nem úgy, mint Rubens korában, mert az olyan figurák egy ránézés után, emlékezetből is megfestették a modellüket.

KoLa

Komám én a másik jobbat stíroltam ami a csajszinak "női szemszögből" a Jobbik!

000000000

a képeket nem én csináltam,csak az átdolgozásokat amit látsz.

KoLa

Ez nem arról a Morvai nevű csajról készült?
(asszociációóóóóóóóóóóóóó)[#wink]

000000000

áh már ott is nehéz lenne,tudod a felmelegedés...!jo ötlet a szkenner,és jo pénzért találnánk modelt is!azért rubens,és a többi festönek én nem naghyon hiszek,mivel az igazi modelt nem fényképezték le,és hála akkor még nem is volt mivel,és lehet hogy csak egy idealizált női testet festegettek a saját izlésűk szerint!:)))

000000000

[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

000000000

000000000

ki lehetne,de nincs témája nagyon,én szebbet szeretnék.

ukcge40u

Ha a régi menyasszonyom lelépéskor nem vitte volna el magával a leszerelőzászlómat, most be tudnám ide linkelni.
Azon volt téma!
Határőrség, hej... Sopronban (hallod Varsa?)[#wink]

000000000

te töled elvitték a zászlot??szerencséd hogy mást nem!:))))[#mf2][#mf2][#mf2]

000000000

000000000

szia Bodi,és jo éjszakát neked is!

ukcge40u

Ellopta a ribanc.
Nem is baj, hogy nem vettem el... [#hehe]

000000000

hát aki az ilyen erekjét képes ellopni,az a lovédat se kim élte volna!:))))[#hehe][#hehe][#hehe]

ukcge40u

Azt sem kímélte... :I
Hosszú ügy, sör kell mellé, sok...