Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

motion

Köszi.
Igazából még én is csak most ismerkedem a 3D-vel,
meg a fával,
meg Varsányi marójával...
És tetszik mind a három.
A következőt már nem lakkozni fogom...
Te mekkora oldalfogással használod ezt a marót?

yb8iik8sz

Szerertném az ArtCam-ból kinyerni rajzfile (nem ragaszkodom st,(3ds,obj,dwg,dxf,stb) azért is, mert technikailag egyszerübb lenne tovább variálni. Érthetöbben. Hogy komoly rlf-t tudjak csinálni, pl tájkép, soksok fa, hegyek, bármi(objektum), (olvass be 20-at, és meséd el mit csinál a pc-d), nagy segitség lenne az ArtCam, mert a visszanyert file beolvasása után, "egyszerüen" le tudom venni külömbféle rajztulajdonságait, karakterikáját, stb. És ha ezen paraméterek meg lennéne, azt szem nagyon komoly rlf-eket lehetne csinálni. Nagyon egyzerüen és gyorsan.

000000000

Bomba a csaj!:-)

"Ma délelőtt kipróbáltam Varsányi tűjét."

...bemutatnád ezt a "tűt"?

Üdv!

svejk

ybm4ifb

svejk....ugyan mi jutott az eszedbe rola????!!

000000000

Gondolom a sörösüvege, már ki is ment a hűtőhöz.

000000000

attol fűgg hogy az artcamba milyen felbontást állitottál be?!én 0.01-0.2-ig állitom.

000000000

gyönyörű famunkákat készítettetek.Próbáljátok meg lakkozás helyett először több vékonyréteg AURO keményolajjal Nr.126 , majd keményvaxxal AURO Nr.171-el kezelni.A fa színmélységét gyönyörűen kihozza.

000000000

én biopint használok,és nem rossz az illata!:))az auro-t hol lehet beszerezni?köszi!:))

000000000

ezt most készitettem a Varsa marojával.sajna a foto nem tul minőségi!

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/munk%e1im/DSC00648.JPG" border=0>

tfpk6pks3

http://kep.ivpicture.hu/190970.jpg" border=0>

csak  egy rövid próba

tfpk6pks3

http://kep.ivpicture.hu/190982.jpg" border=0>

ez meg szintén képről

bmejdz9nu

Gondolom a 2 élű gravírtűvel...Csak egy kérdés...  
Mivel ennek a gravírtűnek 2 éle van (a szokásosnak nevezzük hagyományosnak... csak 1)... tehát 2X a vágóteljesítménye...
Ez hogyan használtad ki? Gyorsabban végeztél, nagyobb előtolással vagy ugyanolyan gyors előtolással szebb felületet kaptál?

s7manbs8

Jé, ez csak nem egy óra lesz ? Jó nagyon.

000000000

Nagyon szép. Órának a teteje lesz?