Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

nem,és eddig még nem karambolozott a maroval!:)))

000000000

ez az átlagos föl fogatásom.

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/g%e9pem/DSC00489.JPG" border=0>

yb8iik8sz

Nagyon szeretnék a gépemhez két a képen látható alurudat. 1350 mm. Sokba kerűl? És hol?

000000000

Pál,ezt tőlem kérdezed?itt árulgatják,és azt hiszem Kékesdi szakiék.ebből egy 1000mm-es,4 ezerbe volt,de nagyon massziv jo anyag!nem tudom mivel van ötvőzve,de fűrészelni is elég volt!:)))

svejk

Lásd: Alkatrészek beszerzése...rovat.

yb8iik8sz

000000000

Köszi a képet! Akkor ez azt jelenti, hogy minden képednek lesz kerete...
Valami olyan megoldást szeretnék, ahol semmi sem nyúlik be a munkalap megmunkálási síkjába.

43pbwjg8s

Bocsánat!
Lehet hogy én voltam figyelmetlen, de hol tlálható ez a lista?

keri

Nem ártana böngészőt frissíteni, vagy cserélni.
Nekem a Firefoxal nincs gondja.

000000000

valamilyen keretének kell lenni a képednek,csak nem mindegy milyen széles.gondold el a minta marás tekhnologiáját,és a minta körűl képződik keret,legyen az bármilyen alaku.

motion

43pbwjg8s

hostya

"ez az átlagos föl fogatásom."
Hát akkor milyen a jó...  A spanejzli baloldali támasztócsavarja eléggé 'lábujhegyen' támaszkodik...  :))

000000000

szeretek a szakadék szélén táncolni!:))))

tfpk6pks3

Ez is egy lefogatás...

http://kep.ivpicture.hu/192957.jpg" border=0>

Középen csavar, oldalt sablon.