Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2009-09-22%2015%2056%2055.png" border=0>

43pbwjg8s

Szíved jogod, de a másik jobban tetszett nekem. :)

000000000

ez meg nekem nem tetszik a bal melével nem tudok mit kezdeni!ez igy rossz!!!

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2009-09-22%2016%2042%2054.png" border=0>

000000000

Na, már plasztikázást is vállalsz? :))

3vv2btrhv

Igazán nem kötzözködés de a digitalizálás erre lett kitalálva !! Rögtön 3d formátumot kapsz és azt ugy manipulálod ahogy akarod , én igy csinálom már a dolgaimat .

000000000

na spinkobol ezt tudtam kihozni!:))

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2009-09-22%2017%2000%2046.png" border=0>

000000000

nem veszem kötözködésnek,de lehet hogy nem is tudod hogy miröl van szo?!

000000000

KoLa

Csak úgy megjegyzem - talán a fotót kéne olyan állapotba hozni mindenek előtt (tapasztalatok alapján )hogy a végén könnyebb legyen kihozni amit akarunk!

KoLa

KoLa

A jobb melle meg szilikonos?[#finom][#nyes]

Nemes Mihály

Na ez igen uraim !!!
de van egy kis gondom , még pedig az , hogy én sajna nem vok művész,  ezért a csajszi vagy más képet úgy kellene megoldani hogy a magasság külömbségek nagyobak legyenek és akkor, pár kattintás és kész is lenne a remekmű :):)

Kár hogy ezek csajok nem jönnek ide hozzám megpróbálnám, letapogatni őket :) persze csak az art cam kedvéért :)
[#law][#law][#nyes]

000000000

az volt komám,csak a hűlye tyuk sokat ugrált és eléhagyta,és azért olyan aszott!:))))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

000000000

Mihály biztos van olyan progi ami zsebből megoldaná,de mi egyszerű eszközökkel,és szerény buxával rendelkezűnk,és a rosszbol szeretnénk palotát épiteni!:)))aztán csak ovatosan tapogatozz,ne hogy az asszonyod téged scenneljen le a nyujto fával!:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

Nemes Mihály

Én is ezt szeretném, az az magyar ember 0 FT -ból- akar sokat :)  de ezeket a képeket, valaki  közületek csinálta ?  vagy nem :(

az asszony meg olyan mint az összes többi :) nem haragtartó :):)  remélem  [#circling]