Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Azt ahogy még olvasgatom nemzetközi gondolatokat, a tökéletes 3d modelhez ajánlják még a CAT-et és az MRI-t is. Tudnám mit csinál egy templomal. Majd hétvégén megnézem a piacon, hátha van egy olcsó, használt. [#wow1]
Lehet, hogy inkább aludnom kéne.
Good night!

Nemes Mihály

Nemes Mihály

http://kepfeltoltes.hu/090922/els__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Nemes Mihály

http://kepfeltoltes.hu/090922/m_sodik_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Nemes Mihály

Hát szerintem csak a hajj ami igazán kijönn ebből aképből  változtatni kellene a színegyensúlyon...  Szerintem .

000000000

Sajnos, én is csak erre az eredményre jutottam.

A kutatás kisérletezés még itt nem ért véget:(((
De, ne adjuk fel!
Marad a sok órás meló:(((

43pbwjg8s

"...De nagyon hiszem, hogy ha az emberek összefognának, sokkal elöbbréb lehetne jutni, ezért igen, dugjuk össze a búránkat...."
Bizony így van! Ezért is merek sokszor monólogokban hangosan gondolkodni, hogy igenis szóljanak bele, ha hülyeséget gondolok!
Ugyhogy csak fogjunk össze gyorsan! :)

43pbwjg8s

Szia Gábor!
Ez egy 3D beállítás mélységinformációját szörkeárnyalatokkal leíró kép.
Gyakorlatilag a beállítás kamerára vonatkoztatott Z-puffer (a mélységi információkat tartalmazó tároló) tartalma egy képben.

43pbwjg8s

Azért ez is valami. :)
Meg lehet csinálni azt, hogy az árnyalatok nagyobb mélységkontrasztot adjanak?
Egyszerűbben:
Lehet állítani ugye azt, hogy a különböző árnyalatok (mondjuk az alsó és felső határ it a fekete és a fehár) között milyen mélységi különbség legyen?
Esetleg (ha jól olvasgattama doksit) többször is ráereszteni ugyanezt a képet?
Tudom, nem lesz elég, hogy igazán szép eredmény legyen, de azért lehet próbálkozni egy kicsit.
Próbálok majd olyan képet is készíteni (végre magam) amin a szluett élek k vannak emelve.
Érdekes lenne megnézni, hogy milyen hatást keltene ha mindezek után még azt a képet is ráengednénk a modellre.

43pbwjg8s

Az biztos, hogy érdemes kísérletezni az eredeti kép alapanyaggal is.

yb8iik8sz

Egy (számomra) érdekes képszerkesztő:  
http://www.crazybump.com/
dxf-ből csinál jpg, is.

Nemes Mihály

ha lehetne akkor az újj képből is tegyél fel egyet, amin már a mélységek változtatva lesznek, és újra neki leselkedek :)

szerintem is kisci a féhér és a fekete közti z magasság !!  úgy látom lessz ebből még valami:):)

43pbwjg8s

óóó. Ezt leghamarabb este tudnám megcsinálni.
Ugy várj csak rá kérlek!

Nemes Mihály

A Kérdésere a válasz ha Artcam -nél kérdezed fogalmam sincs én is kezdő vok, sajna.

szerintem az előző progival kellen mélységet állítani, ( ami a csaj képét fekete fehérré tette).

jó lenne már egy ARTCAM oktatás, mondjuk a CNC Találkozón????????!!!!!

000000000

Azt én értem, csak az eredetijére voltam kiváncsi, hogy az mi.