Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

"...A gép pont olyan eszköz mint a véső és a kalapács...."
Hogy ez mennyire igaz!!!
Én midig azt tanítom mindenkinek, hogy a szofver csupán eszköz, csak a vonalzó a kezedben!

keri

Nyilván ha egy olyan embernek aki festményt keres, az nem fogja értékelni a fotót.
De olyan aki egy szép képet keres a szoba falára, vagy akár windows háttérképet, az értékeli.

Lakásom díszítésére maximálisan el tudom képzelni az ilyen CNC faragásokat, hiszen pont azt a hangulati élményt adják mintha kézzel faragták volna ugyan ezt, de nyilván megfizethetőbb.

Én megértem ha valaki direkt kézzel faragottat keres, de ez más kategória.

keri

bocs az off. ért :) átmegyek a "CNC filozófiai aspektusai" topikba :D

000000000

hogy a mai napom se muljon hiába...http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/munk%e1im/DSC00641.JPG" border=0>

s7manbs8

Ha ezt ma készítetted, nem is telt hiába.

000000000

Szia Tibor!
Hát, ahogy itt nézegetem ezeket a gyönyörűségeket, kezdenek nálam az elvonási tünetek jelentkezni.De már nemsokára kész lesz a "Kicsi", utána marok majd ezerrel.

000000000

yes sir!nem szeretem az üres járatokat,meg hát nekem a pihenést a peca,és a cnc jelenti!:)))olyan ez mint a narko!:)))

000000000

tudom,és ezért is pakolgatom föl,hogy serkentsen!:)))most néztem meg a géped,és nagyon babás!:)))már nem sok hija van,és aztán hajrá!:))))valamit vinni kell hatvanba is!:))))

000000000

000000000

azon agyalok,hogy farikcsikáljak még nektek valamit???:)))

s7manbs8

Nálam is majdnem hasonló a helyzet, csak annyi a különbség, hogy van egy haverom, ő pecázik, én meg CNC-zek, tehát ketten vagyunk a két hobbira.

000000000

a kettöt sajna nem lehet egyszerre csinálni!:)))az már maga volna a mennyország!:)))

keri

Faragj pecabotot CNC-vel :)
Esetleg CNC-vel mozgatott pecabot webkamerán keresztül? :D

s7manbs8

Dehogynem !! Viszel ki a tóhoz magaddal egy mobil CNC-t rádugod a 12V-os autó akksira és már mehet is a dupla élvezet.

000000000

áh,a kettö eggyűtt nem megy!:))mind kettöre figyelni kell!:)))sajnos!:)))meg a peca azért még ne legyen gépesitve!:)))