Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

Pontosítva, ahogy magam meg tudom oldani.
Max, import 3d model(ek),(eddig, bár az AutoCad 2010 már import 3ds)összerendez ha több a model ,export dwg. AutoCad, open file, convert to solid, union, mivel az alsó fele nem kell, slice, smooth. Mivel AutoCad stl gyártása nem szimpi ezért ismét max, import, majd export stl. Azt ott még mindig lehet Z scale, smooth, bend, hair, bármi.
Egyszerübe kipróbáltam, komolyabb ábránál a convert to solidnál 2.6 Gb Ram-ot pusztít a gépem(noti, majd ha lessz időm asztalin egyszerübb lessz).
Gondoltam mindezt azért, mert szerintem szerkeszteni még mindig egyszerübb, mint megrajzolgatni. Keresem a legegyszerübb módszert. 3d model meg töménytelen. Free, is.

yb8iik8sz

Ja, és Szia! csak néha még köszönni is elfelejtek annyira beszív a technic. Pedig hiszem, hogy kell.

Nemes Mihály

Köszönöm a választ a progikat beszerzem és próbálkozok velük :)

Nálam is az a gond hogy rajzolni nem tok , ezért keresek okos kis progikat amik ügyesebbek mint én :)

43pbwjg8s

Ahaaaa!
Már megrettentem! :)
Én mindezt a MAX-ban kerestem volna. :)
Szerencsére én a modelleimet PRO/E-ben készítgetem (mármint ami műszaki, és mostanában igazándiból csak ezzel foglalkozok).
Ott szerencsére nincs gond az STL generálással, és a modellek kezelésével.
Én ajánlanám neked, hogy nézz meg valami parametrikus rendszert. érföldekkel gyorsabb lenne a munkád, és az utólagos módosítás, alakítás nagyon könnyűvé válik vele.
Bárki bármit mond, és próbálja kuriozitás színében feltüntetni a dolgot, nagyon könnyen tanulhatóak ezek a rendszerek.

eivmhrm04

http://kep.ivpicture.hu/187741.jpg" border=0>

eivmhrm04

eivmhrm04

http://kep.ivpicture.hu/187745.jpg" border=0>

eivmhrm04

Ez szlovákul van irva ,ugy hogy nem véletlen olyan az s betü amilyen

eivmhrm04

000000000

végre már hogy csinálsz valamit!:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#mf2][#mf2][#mf2]nagyon szép!!!

000000000

sziasztok urak!föl raktam egy fotot,annak alátámasztására is,hogy van olya sw amivel fotobol ilyen profi reliefet lehet marni.annyit elárulok hogy nem artcammal,vagy ismert progival készűlt!:))))http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/carving.png" border=0>

3vv2btrhv

Ez igy nem igazságos !!! Aki mond A -az  mondjon B-is !!

6i8d9axkg

Na hát mi ez a titokzatoskodás????
Ha nem ismert a progi akkor majd te megismerteted velünk!!???
[#hehe][#worship]

000000000

szivesen tenném,csak sajnos akinek honlapjárol lekaptam,az nem hajlando semmit elárulni,csak annyit hogy kinai progi!:((((már balchopáztam vele majd egész éjszaka!:((((

000000000