Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha nem vagyok indiszkrét: Ezek saját kedvtelésből készülnek, vagy eladásra?

000000000

nem titok,el is adok belőle,meg kisérletezgetések eredményei.mert  a puding probája az evés!:))más képp mutat egy minta a"rajz asztalon,és másképp kidolgozva.

motion

Üdv.
Esetleg egy kollektíve rendelést nem lehetne összehozni? Lehet, hogy többeket is érdekelne ez a "3D csoda" maró. Többek között pl. engem biztos...

Motion

motion

Jajj! Bocsánat. A dícséret elmaradt.
Szóval én is teljesen le vagyok nyűgözve a munkáidtól...[#worship]
Nagyon szépek. Le a kalappal...

Motion

000000000

nem a dicséretért teszem ki,persze az is jolesik,inkább ötlet adás,meg serkenti a szűrke állományt!:)))egyébbként én már ajánlgattam,hogy vegyűnk közösen marot,csak eddig nem nagyon volt rá jelentkezö!pedig nem nyerészkednék rajta,csak a posta költség amerikábol egy maro árába kerűl.

keri

Ugyan már, szerintem egészséges dolog ha az ember büszke a munkája eredményére, és neked van is mire.
Rám erősen motiváló hatásúak az itt látható dolgok, még ha nem is írom minden egyes képhez hogy hűűű, meg hááááá :))

000000000

jol látod,a motivácio ébren tartása!:)))

4um5b65d

Már csak azt áruld el, hogy hol a fenébe veszed ezeket a kész domborműveket....[#mf2][#mf2][#nyes][#nyes]

yb8iik8sz

Szia Tibór!
A munkáid valóban csodásak, engem is lenyűgöznek, de a legmélyebb tisztelet mellet, a relief készítéssel nem értek eggyet. Sima 3d modellezés, egy ilyen Ősanya a bébivel, jpg-ről, egy napi meló, nekem, de láttam profit "rajzolgatni", neki max 2 óra. Elnézést de láttam reliefnél komolyabb rajzok elkészültét. Bár valóban elég komoly technikával és Maya-val csinálta. A notimnak azért vannak határai.
A marókban szívesen segítek, sőt társulnék is, ha lehet, egy tel vagy email, hogy mit szeretnénk pontossan, megszerzik és küldik. Hugom sokáig volt sztyu, lehet, lehet, hogy a postaköltséget is megusszuk.
Minden jót és szépet!

yb8iik8sz

Viszont abban igazad van, hogy ismerőseim, csak rajzolgatnak, maráshoz közük sincs.

yb8iik8sz

Elnézést a Tibor, rövid o-val. Bocsánat.

000000000

azért van a forum,hogy ötleteljűnk!:)))és sokszem többet lát alapon jobban tudunk problémákat megoldani!ha profi relifeket akarsz látni,és ettől már profibbat el sem tudok képzelni,nézd meg ezt az oldalt:www.3dmodelclub.com.én egy idöbewn kisérletezgettem saját készitéssel,de sajnáltam rá az idömet.egyébbként egy jo űzlet,és jol el lehet adni!a marokat meg érdemes megvenni ha többen vagyunk,és lehetne kedvezményt ki csikarni!van egy cimbora a vectric forumon aki jo srác,és lehetne vele űzletelni.a telsz:20 437 4445

000000000

engem nem zavar senki helyesirása,az a fontos amiről szol!én pl.utálok helyesn irni!:))))

yb8iik8sz

Bevallom én meg sose tudtam, szerintem nem logikus, nem érten a sok bb-t sem, + vessző után minek szóköz, stb. + a sok e. Róvásban legalább pár dolog eeegyszerübb. Az ősök tudtak valamit.

yb8iik8sz

Néztem 3d modelclub. Mint a többi. hmm
Magam valami ilyet szeretnék inkább. Na ez tényleg nem egy nap lessz. Tatár nem hajt.