Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Hát ez kurva jó!! Hogyan csináltad?

43pbwjg8s

Gratula!
Elsőre pedig azt mondtam volna hogy 3D nyontatott a cucc. Az hasonló anyagú. Még mintha a rétegelést is látnám.
Pedig ez ugye nem igy készült?
Mesélj! :)

Rabb Ferenc

279nwbpsa

Jé!Fából vaskarika.[#integet2]
Nagyon jó!

43pbwjg8s

Még egy ötlet:
2 és 1/2 D marás esetleg?
A rétegek engem ilyesmire engednek következtetni.

4um5b65d

Én inkább esztergán csinálnám....
A rétegek a kis fordulat és a már átszakadó anyag okozta instabilitásból is származhat.

KoLa

Szerintem Csiki ezt "körbemarta " rétegről- rétegre egy alakos ütőkéssel egy cigisdoboz vastagságú anyagba és a végén kellett hogy maradjon egy pici talpa!
És a megtévesztés kedvéért azt állította felülre a fotózáshoz , szerintem az elvékonyodó lehetett a kezdés vagy kitudja!!![#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps]

43pbwjg8s

ybm4ifb

Szerintem ez egy közönséges LADA spirál rugo...csak valahogy müanyag bevonatot kapott.

Csak szivatásnak..had egye a kiváncsiság a jonépet...

Bicska

4um5b65d

Az hát !  Nem láttál még alumínium szögvasat ? :))

may47wb

Ez jó! Én arra tippelek, hogy vastagfalú csőből, vagy hengerből szélesfejű maróval 3 tengelyes gépen spirálisan marva, először kívülről, majd belülről. [#confused]

43pbwjg8s

Csiki!
Ne csigázz bennünket!!!
Tessék mondani!
Aki eltalálta annak adsz jutalnul egy CNC gépet. :)

4um5b65d

Már csinálok is helyet az új gépemnek :)))

43pbwjg8s

Ugyan! Hidd el, én beszéltam haza a 2 és 1/D-vel! Majd meglátod! :)