Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Mennyi a maródnak a keresztéle?

robroy007

ugyan ez van meg nekem is azt hiszem talán ott a korona és a pajzs egyforma széles

000000000

Küldtem mailt, írj vissza, mert különben nem tudom hova küldeni:)

000000000

Az utolsó verziót 3-as központfúróval csináltam

000000000

...Minden technikát, és a szerszámaimat nem szertném másokkal megosztani, hogy mindig egyedi darabokat tudjak készíteni, és különben is, mindenki ötleteljen saját magának, ne mások ötleteit másolja!.....

gsbwxanch

Ez lesz a nap megjegyzése! :-)

000000000

ne csak a nap megjegyzése legyen!:))

iezx50gsm

43pbwjg8s

Áááá!
Nem merlek én mekeresni! Félénk vagyok a szép nőkkel szemben! :)

Na de komolyan.
Azért kérnélek inkábba leírásra, mert akkor többen is élvezhetik az előnyét, és mivel sok sok munkám van, én is megtehetném azt, hogy később előveszem lés akkor rendesen végigcsinálom.

Szia neked csajos!

000000000

43pbwjg8s

Sziasztok!
Sajnos CNC gépem még nincs, viszont van szoftverem.
Ha megengeditek (nem találtam másik önfényezős topicot hozzá) szeretnémmegmutatni azt hogy miket csinálgatok mostanában.

Feri!
A lenti képek szerint készen van a hajó modell és a szerszámok. Most már csak a tőkesúly a kormány és az árbóc helye maradt amit meg kell csinálni. Ehhez viszont azt kérdezném, hogy hogyan jobb neked? A kivágandó/fúrandó rész egy picit kiálljon, avagy besüllyedjen a hajóba?

Itt vannak a képek:

http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/hajo/hajo1.jpg" border=0>
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/hajo/hajo2.jpg" border=0>

s7manbs8

Alul az a sötét vörös a tenger alja ?

43pbwjg8s

"Alul a tenger, felül a gálya...."

A vörös az a szerszámtest, de mivel nem tudom, hogy majdan milyen alakot szeretne Feri, igy ost egyszerűen megmaradtam egy tömbnél.

Az hgy ide, ebbe a topicba tettem nem is baj.
Egyébként ugyis Valaki innen fogja kimarni majd ezeket. Legalábbis Feri ezt emlegette, hogy innen keres majd valakit.
Reméljük majd a kész, kimart szerszámokat is láthatjuk itt.

tfpk6pks3

És a relífből a valóság:

Nemes Mihály

Heló  Íjász

Ez egy csoda amit ki bírsz hozni ebből a szoftverből!!!  gratulálok hozzá  és még sok ilyet szertnék(nénk) látni...

Kérdésem az lenne, hogy nem-e szertnél tanítást válalni?? hálás padavan lennék! jó lenne ha ez össze jönne.

üdv!