Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Szép lett! Hűtés/kenés nem volt?

tfpk6pks3

De igen. Azért olyan "taknyos" a felület.

sasi

Már nincs ilyen büntetési tétel (az átkosban volt!), azt csinálsz a pénzeddel, amit csak akarsz, persze az „értéknövelést” manapság is hamisításnak tekintik…

43pbwjg8s

igen.
Most hogy szóltál utánanéztem. Igazad van:
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=167523" TARGET=_fnew>pénzrongálás

Ugyhogy akkor nem csak szép, de még engedélyezett is Karcsi munkája. :)

000000000

Te is az elején kened össze, vagy megy rá menet közben (azt nem láttam a videon)?
Nekem a sima alulemez (nem ötvözött) nagyon ette a gravírtűt.

tfpk6pks3

Néha, néha fújok rá egy picit. Ossza be.
Bár erre nem is nagyon kellett volna, mert ez jóféle ötvözet, de az olyan "rágógumi" amit te is írsz az kívánja

may47wb

Igen, össze van ragasztva. A végén méhviasszal kentem be.
Az anyagot a szentlélek, meg kétoldalas ragasztó. És "lónyállal" csináltam sima felületet a göcsörtös fára, amit már oda tudtam ragasztani a géphez kétoldalassal.
De lassan beszerzek már valami kissatut.

may47wb

Zotyó ötlete alapján én is nekiálltam az arcképemet rámarni egy százasra, de nem sikerült valami jól.

Miki2

Ezt hiányoltam eddig.
Ez már így is egy csoda.
Remélem, mostmár sűrűbben viszont látunk itt a topickban.
Ha kész leszel vele, egy képet légyszíves feltenni.

Miki2

Ez nagyon szépen, simán végzett vele a géped.
Gratulálok.

eivmhrm04

240 előtolás 3 százados fogással mert valami túrós anyag,és jó éles nádházi féle maró kell hozzá.De már nincs neki mert eligérte nekem
[#crazya]

000000000

Klassz a video, jól megy a géped és szép amit csináltál.

8uup9xs82

Itt egy kis rovidfilm alu megmunkalasrol, bermunka volt, cserebe lett CCW forgasiranyom a gepen:)

http://www.youtube.com/watch?v=QkyP80eNoq0" TARGET=_fnew>LINK

Udv: Dud

robroy007

Sziasztok!

keresek Magyar címert reliefben artcam-hoz

000000000

Szia!

Nekem vannak ilyesmi dolgaim. Melyik címer kellene?