Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

7gsdrbw03

Szép ez a rosszvas cimer.Csak nemrosszvasi vagy?

43pbwjg8s

Ezt is megirigyeltem.
Van némi plexim kinn. Lhet holnap megpróbálkozom vele. Gratulálokaz ötlethez. HA nem baj ellopom.
egy kérdés: A furatok kúposakra készültek?
Vagy csak sima purat és kész?

0gbwyh99

Szerintem nincsen az annyira túlkomplikálva (mert minek) , az csak sima furat lesz .

besirkyjh

" Vagy csak sima purat és kész? "  

Peti neharagudj de iszonyuan tetszik .

[#taps][#taps][#taps][#taps][#taps][#nevetes2]

43pbwjg8s

Ezelet mindig neked bakizom.:)
Legalább lehet rajtam szórakozni. :)
Látod!? Csak nem tettem még fel a túzrókát.
Pedig valahol ma már megígértem.

43pbwjg8s

Azért ez is jó! :
A Csak nemrosszvasi vagy? kérdésre ha valaki rosszvasi akkor ugye a helyes válasz:
Igen!  
(igen, nemrosszvasi vagyok) :)

Egyébként rosszvas Rulez!
Békésszentandrási nyaralósor (Ligeti üdülősor) ismét. Bár sajnos eladtuk már azt a nyaralót ahol évekig minden szabadidőnket töltöttük.

43pbwjg8s

még ezt is eltoltam. :)
Szóval a válasz ha valaki nem rosszvasi illetőségű, akkor igen.
Na mindegy.......

besirkyjh

Nem baj aludj rá eggyet  

Tavaj nyárelején kerestem rosszvason vagy Békésszentandráson horgász tanyát , háát mit nemondjak nem olcsoak arra az árak .A barátom nem beszél Magyarul én meg mire meszolalltam az ár szorzodott 2-vel , abbol még alkudni sem lehet .
Ugyhogy elmentünk Tatára házat venni .

[#fejvakaras]

000000000

Na ez igen, szép munka! Szabad érdeklődni, hogy a design készen vett, vagy módosítottál rajta, vagy teljesen saját munka?
A hűtést honnan kapja? Néha adsz neki kézzel?
Mennyi idő volt?

Nemes Mihály

Szia   nem raszteresen van marva .  
Hanem Spiral in box  módban.

Nemes Mihály

Igen ez egy gravírtűvel van, és ahogy már leírták kell hozzá merev gép is , nálam elég merev, csak sajnos nem síkoltam meg az anyagott, és nem fekütt fel rendesen az asztalra, ezért berezonált.

Nemes Mihály

Szia Nem vagyok rosszvasi,,, csak kellet egy csodarosszvas  :):):)

000000000

A reliefet készen kaptam, csak a marópályát generáltam hozzá AC-ben,a felületet bekenem disznózsír és fúró folyadék keverékével, ez kb 2-3mm vastagon beborítja és ez elág a marás végéig. Ha több fogásból csinálom, mint a legutóbbi reliefet, akkor ecsettel leseprem a forgáccsal kevert kenőanyagot és újjat kenek fel.

KoLa

Szia Bodi!
Ezt sárgarézből martad?vagy valamilyen bronzból?
Az én tapasztalataim szerint, ha sárgarezet esztergálok, vagy marok semmiféle hűtést és kenést nem kell alkalmazni mert nem melegszik sem a szerszám sem a sárgaréz , ha nem kened nehezebben viszi?

VViktor

Sziasztok ezt  most csináltam remélem nem baj,hogy csináltam képet is róla? :D http://kepfeltoltes.hu/view/100110/pict0123_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>http://kepfeltoltes.hu/thumb/100110/pict0123_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
Adatai: 130x130-as lépés álló hungarocell, mélység 3 mm,előtolás:720 mm/s ,idő tartam:40 perc.