Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

may47wb

Nagyon jók! Ezeket már az új szervós gép csinálta?

000000000

Nem,az még nincs kész,ezt a Kicsi marta.

000000000

Kedves fórumtársak!

Látom, sokan kíváncsian néztétek eddigi munkáimat, és most szeretnék felajánlani egy reliefemet az első jelentkezőnek, az összetartás és nem a betartás jegyében! Aki először jelentkezik érte, az választhat (ingyen). Ha esetleg gondoljátok, indíthatunk ebből mozgalmat is:)

may47wb

Milyen reliefek? Én vevő vagyok rá ha ingyen van.

gsbwxanch

ebalint

Szia!

Ez már remélem arany! [#worship]

may47wb

Ez csak bronz! Eztán jön az ezüst és utána majd az arany.[#smile]

43pbwjg8s

Nem lehetne kérni inkább egy videót mondjuk egy szép cirádás felirat ARTCAM-béli készítésének menetéről?
Én arra nagyon szívesen jelentkeznék mint néző!

000000000

Kedves János!  
A honlapomon vannak fent az eddgigi munkáim, ezekből ajánlanék egyet. A honlapom címét régebbi hozzászólásomban megtalálod.

000000000

Sajna videót nem tudok, de amiket eddig csináltam az alapján szívesen leírom egy privát mailben lépésről lépésre, ha érdekel. De most megyek készítek egy szép őzbakot:)

D.Laci

Legalább linkeld!!!  

http://www.egyediajandek.lapunk.hu" TARGET=_fnew>http://www.egyediajandek.lapunk.hu

De jobb lenne ha az adat lapodon feltüntetnéd!!!

gsbwxanch

Akkor Én most lemaradtam...?
 :-(   :-)

Szépek lett volna egy vadkan...etalonnak..

000000000

Bocsánat, nemrég tettem fel, és javítottam az adatlapot is.

D.Laci

Köszönöm szépen Kedves Mónika! :)

43pbwjg8s

Szia!
Én ám nem önző módon kértem ezt!
Tuti sokakat érdekelne.
Szerintem ha lenne időd és kedved leírni, akkor érdemes lenne egy file-ba (valami általáon mindenki által olvasható dormában) és feltenni ide.

Tuti nem csak én köszönném meg! Nemde?